Кан

Зашеметяващи тоалети и красота на червения килим на кинофестивала в Кан

С напредването на програмата на кинофестивала в Кан, все повече звезди от целия свят дефилират на червения килим в Кан. Красотата и пищността на тоалетите става все по-голяма и смела.

Роклите, за които всички говорят

След като в първия ден на фестивала, бразилската блогърка Камила Коелю се появи с рокля за 1 млн. долара, днес погледите на всички бяха насочени към тоалетите на Амбър Хърд и Ирина Шейк.

Руският топмодел дефилира с червена рокля на Versace, в която демонстрира много плът и сексапил. Колко може да е дълбока една цепка, когато краката ти са безкрайни? Е, за Ирина Шейк този въпрос изобщо не стои, след като цепките на нейния тоалет буквално стигаха талията й.

Отделните елементи на роклята й бяха прикрепени едни към други с метални скоби.

Актрисата Амбър Хърд също се появи с доста смел тоалет – флорална рокля на Valentino, чиято горна част е с минимално покритие на плътта.

Бившата на Джони Деп и Илон Мъск обаче изобщо не се притесни от този факт и с охота позира на фотографите на червения килим.

Истината е, че на фестивала в Кан сме виждали далеч и далеч по-разголени дами. И вероятно те няма да ни „спестят“ тържеството на плътта и тази година. Но, до тогава ви предлагаме да видите някои от най-стилните тоалети, които до момента бяха показани на Лазурния бряг.

- реклама -