оханител, сбиване, заведение, Пловдив, "Капана" мъж, Столипиново, Пловдив, убийство

Заподозрян за убийството край Ченгене скеле избягал зад граница

Заподозрян за жестоко убийство, извършено в Бургас преди броени дни, най-вероятно е успял да напусне страната, довериха източници на „24 часа“. Ставало дума за руснак, който полицията е обявила за общодържавно издирване, но е възможно до дни да бъде издадена и европейска заповед за арест. Беглецът е заподозрян в убийството на млад мъж, чийто труп беше открит от затворници на 4 ноември.

Случаят е докладван на прокуратурата, където е образувано досъдебно производство за убийство срещу неизвестен извършител, назначени са няколко важни експертизи, казаха разследващи.

Тялото на убития бе открито от група затворници, които работели като озеленители в рибарското селище и от тяхна надзорничка. По трупа имало видими следи от насилие. По-късно стана ясно, че убитият е 30-годишен строителен работник без постоянен адрес. Той е бил пребит до смърт в апартамент в Бургас, след което транспортиран и изхвърлен край Рибарското селище, което се намира на петнайсетина километра от града. Основната версия за тежкото престъпление е пиянски запой между извършителя и жертвата, прераснал в лют скандал.

- реклама -