персонална пенсия НСТС закон за корпоративното данъчно облагане Закон за хората с увреждания петролна и газова асоциация, цени , горива, протести Борисов кворум Атака Сидеров Първанов Колева Европейски орган по труда Джонсън превозвачи

Започна Съветът на управляващата коалиция ГЕРБ – Обединени патриоти

Започна Съветът на управляващата коалиция ГЕРБ – Обединени патриоти. Очаква се на него да стане ясно предложението за нов министър на околната среда и водите след оставката на Нено Димов. Той е в ареста, след като му беше повдигнато обвинение от прокуратурата заради безводието в Перник.

В петък премиерът Борисов прие подадената от Нено Димов оставка час преди прокуратурата да повдигне на екоминистъра обвинение за безстопанственост заради безводието в Перник. Според прокуратурата с подписа си по документи Димов е разрешил питейна вода да се подава до предприятия.

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов определи случващото се като показно убийство“.

Очаква се едната кандидатура да е на Емил Димитров-Ревизоро, спрягат се имената на Искрен Веселинов, който е съпредседател на парламентарната група на Обединените патриоти и на настоящият заместник-министър на екологията Николай Кънчев.

- реклама -