Заплахи към семейство Тръмп

Средният син на американския президент Доналд Трамп Ерик съобщи, че той и всички членове на неговото семейство са под заплаха. Тя се изразява в изпращането по пощата на „пратки“ с неизвестен прах. За това Ерик Тръмп заяви пред Фокс Нюз.

Според него тези пощенски пратки са адресирани не само до него, но и до всички негови роднини. „Ние всички получихме бял прах у дома (по пощата)“, каза той. „Чувствам се под заплаха, заплашено е и семейството ми. Белият прах беше доставен на всички нас“, каза Ерик Тръмп.

През февруари плик, съдържащ бял прах с неизвестен произход е получен в апартамента на най-големият син на президента в Ню Йорк. В плика от анонимен подател е имало и бележка с обиди, адресирана до сина на президента. В нея е написано , че най-големият син на Тръмп „получава това, което заслужава“.

Пликът е бил отворен от 40-годишната съпруга на Тръмп-младши, Ванеса. След проверката се установи, че пликът съдържа обикновено царевично нишесте.

Пликове с неизвестен прах по-рано са пристигнали по пощата и в „Тръмп Тауър“, която служеше като резиденция на Доналд Тръмп по време на предизборната кампания през 2016 г.

Такива заплашителни писма, по разказа на Ерик Тръмп, адресирани до членовете на семейството на президента са доста. Всички те са били адресирани до цялото семейство Тръмп.

- реклама -