Зам.-министър е съсед на Цветанов в тузарския блок в „Изток“

Още един човек от властта си е купил апартамент от строителна фирма „Артекс“ на преференциални цени. Зам.-министърът на спорта Ваня Колева ще бъде съседка на Цветан Цветанов в сградата на ул. Латинка в престижния столичен квартал Изток.

Цветан Цветанов е новодомец в жилищната сграда на ул. Латинка. Жилището получил срещу размяна за други двата апартамента и е доплатил 100 000 лева.

Цветанов е кум на Колева. Тя е купила жилището от 230 кв.м. и гараж за 665 000 лв. Справка в Агенцията по вписванията показва, че сделката се финансира с банков кредит. 1300 евро на кв.м. Според брокери цените в този район са двойни.

Вежди Рашидов

Председателят на Комисията по култура в Народното събрание Вежди Рашидов също стана обект на атаки заради закупени апартаменти под пазарната цена. Вчера той обясни, че 860 евро на квадрат никак не е малко за сделка във фаза чертеж и основи.

Цецка Цачева апартамент цена

И за правосъдният министър Цецка Цачева се появиха публикации, че е придобила луксозен апартамент в София на ниска цена. Тя категорично отрече да е купила жилището на цена 4 пъти по-ниска от пазарната стойност на имота.

 

 

- реклама -