Гага

Забравена в хотел култова рокля на Лейди Гага отива на търг

Камериерка от хотел в Лос Анджелис продава на търг роклята, с която Лейди Гага се появи на червения килим на „Златния глобус“ миналата година. С нея певицата получи награда за филма „Роди се звезда“.

Началната цена на тоалета е 8 000 долара.

Роклята е забравена в хотелската стая на Гага в хотел Бевърли Хилс

Прислужницата Сара Корея първо предала дизайнерския тоалет на бюрото за забравени вещи в хотела, където престояла осем месеца. Тъй като никой не го потърсил, служителите, следвайки правилата го предали на този, който го е открил. Камериерката решила да пусне роклята на търг.

Тя се счита за фаворит на американския търг Nate D. Sanders.

Модна къща Валентино, чието дело е роклята я обяви за открадната

Бледосинята изящна рокля с дълъг шлейф е правена от дизайнера Пиерпаоло Пичоли специално за появата на Гага на „Златния глобус“. Тя е създадена по подобие на рокля, който носи Джуди Гарланд в първата версия на „Роди се звезда“.

Обикновено знаменитостите наемат дизайнерски тоалети и бижута, за да излязат на червения килим. От модната къща са категорични, че не са подарявали на Лейди Гага роклята.

 

Те вече са подали сигнал в полицията. От там заявиха, че от Валентино и хотел Бевърли Хилс водят преговори за изход от ситуацията.

- реклама -