За Везните – ден за сътрудничество, не за спорове и още от хороскопа ви днес

ОВЕН
Доста експанзивни, импулсивни и по детски наивни ще сте днес. Това само по себе си е хубаво, ако не стане безотговорно. Опитайте да броите до 20 преди да кажете нещо щуро.

ТЕЛЕЦ
Отвън всичко изглежда лесно постижимо и спокойно, но отвътре ви е необяснимо нервно. Време за вътрешно почистване, а то се случва като спрете да опитвате да контролирате всичко.

БЛИЗНАЦИ
Днес имате нужда от свобода. Денят на детето е сякаш вашият ден, вие сте вечното дете – любопитно, пъргаво и живо. Защо пък да не изиграете една детска игра днес или да не пуснете хвърчило. Припомнете си безгрижието и си запазете парченце от него за в бъдеще.

РАК
Ще получите удовлетворение, когато видите резултатите от труда си. Затова днес е важно да сте концентрирани и да не давате ухо на слухове. Детското у всеки е важно, но е важно и да свършите някои неща.

ЛЪВ
Днес ще имате подтик да търсите нови опитности, нови дейности и ще се забавлявате като деца. Най-важното нещо в живота е да го приемаме като игра, така няма да се привързваме към резултатите и ще се чувстваме по-леки и спокойни. Помислете над това.

ДЕВА
Малко тайнствен и мистичен ден. Не позволявайте на другите да ви манипулират чрез чувство за вина или пък заплахи. Бъдете центрирани и следвайте своята истина, бъдете искрени и чисти като децата.

ВЕЗНИ
Ден за сътрудничество, не за спорове. Вие умеете еднакво добре и двете, но заради душевното здраве на всички и най-вече собственото си, по-добре изберете сътрудничеството. А хармонията ще се появи сама.

СКОРПИОН
Ще усещате вътрешно безпокойство без никакъв повод. Разучете дихателни практики или просто излезте да се разходите навън. Не се опитвайте да контролирате абсолютно всичко през цялото време и да свършите работата на всеки. Дайте си сметка, че светът и без вас се върти.

СТРЕЛЕЦ
Ден да се издигнете над обичайните неща, може би в някое оранжжево небе. Ден да рисувате на асфалта да ходите боси и да пускате лодки в реката. Ден да поздравите лятото и детето в себе си.

КОЗИРОГ
Домът, семейството, традициите – все неща от важни, по-важни, но понякога ви дърпат назад. Просто проверете чрез състрадание верността на нещата, които следвате.

ВОДОЛЕЙ
Време да тръгнете без багаж нанякъде, заради самото приключение и предизвикателство към вас самите. Лятото е пред прага ви. Посрещнете го с усмивка. Ден за радост и движение. Всичко ще изглежда лесно и на една ръка разстояние.

РИБИ
Признайте значението на материалните блага от всякакъв вид и порядък и просто им се радвайте и наслаждавайте. Когато усещате изобилието навсякъде около себе си, тогава и тялото ви е здраво, силно и сияйно.

- реклама -