ГЕРБ

За пореден път е бил вандализиран партиен офис на ГЕРБ в Стара Загора

На 13 септември вечерта вандали са засипали стълбите пред офиса на ГЕРБ в Стара Загора с животински тор, боклуци и са хвърляли яйца по прозорците и вратата.

От партията твърдят, че това се случва за пореден път, като смятат, че вандалските прояви са провокирани от „Възраждане“ и гражданско движение БОЕЦ и от техните представители в Стара Загора.

Това е грубо нарушаване на обществения ред и посегателство върху общинска собственост. Считаме, че подобни действия са отвратителни, ненормални и неприемливи. Хора с деструктивно поведение не могат да бъдат алтернатива за управление на държавата и общината. Участниците в снощния вандалски акт в Стара Загора преминаха границите с вулгарното си поведение и с това, че използваха за целите си малолетни деца, които по тяхна команда скандираха политически лозунги. Това ли са ценностите, които искаме да виждаме в утрешния ден? „, се казва в партийната позиция.

Областното и общинското ръководство на политическа партия ГЕРБ – Стара Загора са внесли сигнали до Районната прокуратура и в Областна дирекция на МВР.

 

- реклама -