За кожата на една президентша – Десислава Радева на корица на списание

Българската президентша Десислава Радева е корица на ноемврийския брой на списание EVA. Преди няколко месеца лице на реномирания френски бранд ЕLLE стана и първата дава на Франция – Бриджит Макрон.

Пред списанието тя разкри интересни факти от съпружеския си живот с младия френски президент.

Интервюто с нашата първа дама е озаглавено „За кожата на една президентша“ и е направено от главния редактор, без пиари, посочват от изданието.

Съпругата на президента разказва истории от своя живот и разкрива себе си така, както никога досега. Искрено и лично. Без преструвки и патетика, пишат от EVA.

На снимките първата дама е облечена в светло синя къса рокля с яка от типа жабо.

Вижте специалната фотосесия и прочетете екслузивното интервю с една смела и силна жена, наречено „За кожата на една президентша“. Направено на четири очи, в отсъствието на пиари, с главната редакторка на ЕVA.

Деси Радева направи дебют преди няколко месеца в друго женско списание ELLE през коафьора си Любен Николов. Преди няколко месеца той разказа пред ЕLLE, че Радева плащала сама както на него, така и на гримьор от салона и не използвала представителни пари. Съпругата на българския президент не случайно е избрала Любен Николов, който освен че е един от най-добрите коафьори у нас, има богата клиентела от дами в политиката и бизнес средите, отбеляза тогава списанието. Десислава Радева е изключително скромна и непретенциозна“, заяви коафьорът за elle.bg.

“Тя плаща прическите си по цените, на които работя. В салона ми, на място я гримира Анастасия Беневрешка, чиито услуги г-жа Радева също заплаща от собствения си джоб, а не с държавни пари.“

- реклама -