късмет

За кои 4 зодии 2021-ва ще се окаже страшно късметлийска година

Хората са казали – нова година, нов късмет. Но, животът почти винаги оборва това народно вярване. И тук на помощ идва астрологията, която ни носи успокоение, че все пак късметът няма да е химера. Поне не и за тези четири зодии.

Ето при кой всичко ще се получава добре както в любовта, така и на работното място.

Стрелец

Стрелецът ще бъде най-щастливият знак през 2021 година. Секстилът между Юпитер и Сатурн, който започва през април ще придаде нов ярък, положителен оттенък на живота на представителите на тази зодия. Ако сте родени под знака на Стрелец, то във всички области на живота ще получите много добри неща. Действайте, не стойте на едно място! Тези, които търсят нова работа ще получат възможност, която ще даде големи резултати в бъдеще. Юпитер и Сатурн ще укрепят вашата банкова сметка. Ако парите днес отлитат от вас лесно, това се дължи на факта, че финансовите инвестиции, които правите, трябва да се върнат в бъдеще. Стрелецът ще може да реализира най-амбициозните финансови сценарии: да си купи къща, кола, много ценни предмети. Ще има и възможност да започнете успешен съвместен живот, може да се появят мисли за попълване на семейството или промяна на вектора на романтичните връзки в по-сериозен.

Овен

Транзитът на Юпитер определено ще помогне на Овена през 2021 година. След първите три месеца от новата година този знак може да получи истински късмет, а неочакваните обрати на съдбата са гарантирани. Всичко, което идва, е резултат от много труд и огромните усилия на Овените. Освен това Юпитер ще намали потенциалните правни и бюрократични усложнения. Знакът ще получи десетки нови възможности за работа. Има голям шанс да намерите и работата на живота ви. Това е годината, в която Овенът трябва да получи не само професионален подем, но и икономически. Постигането на целите ще доведе до забогатяване. Тези, които вече имат добра работа, могат да укрепят позициите си.

Близнаци

За Близнаците присъствието на двете най-влиятелни планети в много положителен астрологичен аспект – тригона – означава късмет, получаване на големи възможности и нова енергия, която може да се използва във всяка област. Особено след март, работните проекти ще започнат да се сбъдват, носейки голямо чувство на лично удовлетворение. Наближава голяма любов, идват планове за сватба, съвместно съжителство и деца. Ако имате дело или бюрократичен проблем, който продължава отдавна, тогава решението вероятно е много близо. Близнаците наистина са пълни с енергия и развиват всички аспекти на живота през 2021 година.

Везни

Тригонът на двете планети – Юпитер и Сатурн – е основен за успеха в професионалния и семейния живот. Представителите на знака Везни, които ще се женят, ще започнат съвместен живот или ще променят града, в който живеят (по лични, семейни или служебни причини), тази година ще имат отлични възможности да реализират своите планове. Важно е да останете на път през първите четири месеца на 2021 година. Дори самотните сърца ще имат шанс да изпитат нови емоции и да се срещнат с кандидати за партньори в живота. Много Везни ще свържат живота си с човек, който може да обърне всичко с главата надолу. Между другото, вашият партньор може да ви помогне да се справите с други объркващи аспекти, включително кариерни и финансови.

- реклама -