зодии

За какви мъже мечтаят жените от различните зодии

Каквото и да си говорим, компромисът е доказана благина. Благодарение на него се подписват съюзи, сключват се изгодни сделки и се предотвратяват военни конфликти. Но какво да кажем за компромисите в любовта и връзките? Колко често правим компромиси със себе си? Когато жената срещне мъж, тя винаги е убедена, че той е правилния. И, разбира се, в повечето случаи нашите очаквания не се оправдават.

Астрологът Таша Игошина разказва защо очакванията на жените са далеч от реалността и дава практически препоръки за намиране на партньор в живота на представителите на всеки зодиакален знак.

Ето какви за какви мъже си мечтаят жените от всяка зодия и най-вече – какво получават в действителност?

Овен
Те мечтаят за силен, темпераментен и сексуален партньор, който ще им спре дъха, както в леглото, така и в живота. Но кой може да се състезава с жената Овен! Както обикновено, ще трябва да понесете всичко на силните си рамене и да се задоволите с факта, че вашият партньор поне не ви пречи на печеленето на пари и запазването на семейното огнище.

Астро съвет: Научете се да се отпускате и да делегирате някои от наистина важните задачи на партньора си.

Телец
Тези жени мечтаят за гальовна, непредсказуема романтика, скъпи ресторанти и внезапни срещи в лимузина с шампанско. Но в реалността се задоволяват със стабилен доход, хладилник, пълен с храна и скъпи покупки.

Астро съвет: Не измъчвайте партньора си с оплаквания, че ви е скучно, или че не ви изненадва с внезапни романтични пътувания. По-добре си намерете някое екзотично хоби.

Близнаци
Те мечтаят за креативни, весели и непринудени мъже. За надеждни партньори, с които заедно да осъществяват мечтите си. Но, най-често се задоволяват с телефонни обаждания и текстови съобщения няколко пъти на ден.

Астро съвет: Ако не за първи път сте в подобна връзка, променете тактиката си. Преместете фокуса си. Например започнете да посещавате активни спортове. Така ще имате много повече шансове да се срещнете с мечтания партньор.

Рак
Те мечтаят да бъдат Малечка-палечка в ръцете на силни, грижовни, икономически стабилни мъже. Те търсят партньор със стабилни и високи доходи, които да покриват всички разходи в къщата. Но, в действителност често жените Рак сами изпълняват тези функции, като получават неамбициозен мъж тип „домашен любимец“. Поне е лоялен и любящ партньор. А защо не и можете да бъдете доволни от него?

Астро съвет: Отпуснете се и свалете маската поне веднъж. Влагайте в любовта повече детинство и шеги. Позволете си да бъдете небрежни, събудете се след 10 и мързелувайте цял ден.

Лъв
Дамите от тази зодия мечтаят за богат и най-важното – за известен мъж. Тихите води не са за тях. Те искат мъжете да им правят скъпи подаръци и да ги глезят по всякакъв начин. Но нещата се оказват малко по-различни. Лъвиците се влюбват в красиви лидери, които в даден момент наистина имат всички качества на бъдеща звезда. Но, тези мъже по правило са мързеливи, прекалено самовлюбени и рано напускат състезанието, гонейки своите и сривайки вашите амбиции.

Астро съвет: Струва си да помислите добре кого наистина искате да видите до себе си. По-често тези сладки тихи маниаци, на които не обръщате внимание, след време стават богати и известни. Зад дискретния им външен вид се крият огромни амбиции и желание да завладеят този свят. Точно това ви трябва!

Дева
Те мечтаят да имат дискретен, но задължително делови, интелигентен и независим мъж, който да ги цени високо. Понякога може да ви се стори, че някой е успял да ги оплете в мрежите си. Но, тези опитни прагматици не могат да бъдат заблудени, те веднага виждат дали партньорът е подходящ за тях или не. И следователно се оказват съвсем малко разочаровани. Едва ли ще чуете от някоя Дева фразата: „Каква глупачка бях!“

Астро съвет: Мога само да ви посъветвам поне от време на време да споделяте знанията си за мъжете с нас.

Везни
Те мечтаят за стилен, образован, добре поддържан мъж от „висшето общество“. Но намирането на тези мъже е почти невъзможно, така че те са доволни от това, което имат.

Астро съвет: Внимавайте да споделите вашите очаквания за него и вашия съюз с избраника си. Може би ще бъде възможно да се присъединим към това „висше общество“ заедно?

Скорпиони
Те мечтаят за верен мъж, да бъде техен за цял живот и да не се страхува да им се подчини. Но в търсене на своя идеал Скорпионите постоянно се натъкват на тирани и насилници.

Астро съвет: Не изпадайте в крайности и бягайте далеч при първите признаци на злоупотреба.

Стрелец
Тези жени мечтаят за оптимистичен, щедър мъж, страстно влюбен в пътуванията, защото самите те не могат да си представят живота без приключения. За съжаление в действителност те се задоволяват с „третокласни“ приключения и съответния тип мъже.

Астро съвет: Животът ще стане много по-интересен, ако намерите по-добра цел за себе си и вашият мъж стане надежден съюзник по пътя към него.

Козирог
Те мечтаят за симпатични, могъщи мъже със статут, до които ще се чувстват истински дами. Но, както разбираме, малко хора успяват да постигнат живота на Мелания Тръмп. Жените Козирози се задоволяват със стабилен, комфортен живот и вътрешно чувство за превъзходство над другите.

Астро съвет: Може би не бива да гледате Мелания, а да погледнете по-отблизо Хилари Клинтън и да вземете нещата в свои ръце?

Водолей
Творческата им личност с повишена чувствителност е в непрекъснато търсене на необикновен човек, с когото да живеят като в Рая. Такива партньори, разбира се, е трудно да се намерят, но Водолеите са в състояние да създадат приказка дори с най-обикновени и безинтересни личности. Тяхната енергия е достатъчна за всички.

Астро съвет: Не забравяйте, че не всеки е толкова енергичен като вас. Поне понякога щадете мъжа си.

Риби
Те мечтаят за надежден домашен фронт, за мъж, който ще се грижи за тях и ще им даде възможност да бъдат слабата жена. Но, намират партньор, който макар и не винаги да отговаря на очакванията им, в повечето случаи могат да разчитат на него. И това вече е огромен плюс.

Астро съвет: Ако нямате късмета да се родите „слаба жена“, то понякога поне временно се преструвайте на такава, играйте я. Вашият избраник ще бъде въвлечен в тази игра с удоволствие.

източник: Marie Claire

- реклама -