Вижте кой ще се грижи за бебето на Меган и Хари като се роди

Бременната Меган Маркъл безспорно в момента е най-интересна фигура в британския кралски двор. Все пак, от нея очакваме да роди поредния наследник на короната. Събитието ще бъде едва след няколко месеца и приготовленията за него текат с пълна пара.

Наскоро стана ясно, че една от дългогодишните служителки в двореца Кенсингтън, която се очакваше да бъде дясната ръка на Меган по време на майчинството, е решила да напусне точно преди херцогинята да роди. Така сега остава голяма въпросителна кой ще й помага в грижите за новороденото.

Снимка 402507

Майката на Меган ще играе важна роля

Според източници от двореца, Маркъл не иска чужди хора да се грижа за бебето й, затова и няма намерение да наема детегледачка. Вместо това майка й – Дория Рагланд, ще бъде командирована в двореца Уиндзор, където се очаква младото семейство да се премести съвсем скоро, твърдят британските таблоиди.

Принц Хари не е против тази идея, защото е сигурен, че Меган знае най-добре какво е най-добро за бъдещото им дете. Само не сме сигурни дали самата херцогиня няма да си промени бързо-бързо мнението след раждането…

А в кралския двор се говори, че не иска да наема детегледачка от инат, за да покаже, че може да се справи и сама с майчинството.

Само преди дни Кейт Мидълтън сподели колко изморително е да гледаш децата си. Но някак съревнованието не е честно, защото има значителен превес в количествено отношение в полза на херцогинята на Кеймбридж, пише Daily Mail.

Ролята на детегледачките в двореца е голяма

Принцовете Джордж и Луи, както и принцеса Шарлот имат своята детегледачка, която е неотлъчно до тях почти от първия им ден.

А принц Хари все още поддържа близки взаимоотношения със своята детегледачка, която дори присъстваше на сватбата му през май миналата година.

Когато са били малки, Уилям и Хари имат 4 детегледачки, една от кооито е Джеси Уеб. При раждането на принц Джордж Кейт и Уилям наемат тогава 71-годишната Джеси за първите месеци, докато открият дългогодишна детегледачка.

Но явно Меган е готова да наруши още една кралска традиция, предпочитайки своите принципи пред неписаните, но общоприети правила. А ако все пак реши да полза нечии услуги в отглеждането на детето си, вероятно няма да са тези на някоя кралска служителка, а на детегледачката на Джордж и Амал Клуни, която е отгледала още куп звездни бебета.

- реклама -