Рекордно ниски цени: Детските дрехи от Англия започват от 3 лева!

Рекордно ниски цени: Детските дрехи от Англия започват от 3 лева! Детските дрехи в някои магазини в Англия буквално чупят рекорди по евтиния, видя „Телеграф“.

Много хора поръчват чрез сайтовете на магазините в Обединеното кралство,

а стоката е доставяна с бусове, които пътуват всяка седмица до България. Продават се тениски с модерни щампи за момичета и момчета от 8 до 15 години на цени, започващи от 1,30 британски лири, което е 3 лв. за брой. Летните панталонки от трико или памук са по 8 паунда или 18 лева за сет от два чифта в различни цветове.

Дънките за момичета и момчета започват от 10 лева за чифт,

а най-скъпите са 8 паунда, което е 18 лв. За сравнение у нас чифт дънки започва от 25 лв., а късите панталонки са по 20-23 лв. за чифт. Много изгодно е да се пазарува облекло за бебе, тъй като цените са много ниски, а качеството на трикото и памука е добро.

Например сет от 7 бодита с къс ръкав с мотиви от Мики Маус се продава за 10 паунда,

което е около 23 лв.

Има и по-евтини, които са по 7,50 паунда за същата бройка бодита, които за лятото са най-често използвани от майките. За сравнение в един от магазините у нас, които поддържат сравнително ниски цени, се продават бодита с къс ръкав, като цената за три броя е 15 лева.

Има и бебешки обувки за 4 паунда, което е около 9 лева,

а рокличките за момиченца са по 7-12 британски лири. Детска шапка с козирка с известен анимационен герой в Англия се продава за 2,80 лири, което е 6,40 лв., а у нас е 6 лева. На изгодни цени са и дамските и мъжки дрехи за свободно време. От магазините в Англия могат да се купят изгодно и части от ученическите униформи.

Доставка до България струва 3 лева на килограм при една от транспортните фирми.

За целта при поръчката на дрехите трябва да се въведе адрес за доставка на куриерската фирма, която ще транспортира пратката до България. В случай че поръчката трябва да се взима от друг адрес в рамките на столицата на Англия, таксата е 25 лв. Извън града е 2,50 лв. на миля. За леки, но обемни пратки пък цената за доставка се изчислява според размера.

- реклама -