Златан Юнайтед

Юнайтед: Време е за Златан

Готови ли сте? Време е за Златан. Така от Манчестър Юнайтед обявиха официално, че Златан Ибрахимович вече е част от клуба. „Червените дяволи“ публикуваха клипче в социалните мрежи, на което шведът позира с фланелка на тима от „Олд Трафорд“.

Нападателят още вчера обяви, че и избрал да се присъедини към Юнайтед, а днес премина задължителните медицински прегледи.  „Изключително съм доволен, че се присъединих към Манчестър Юнейтед. Нямам търпение да играя във Висшата лига. Радвам се, че Жозе Моуриньо отново ще бъде мой треньор. Той е фантастичен мениджър и съм готов за това невероятно предизвикателство“, заяви Златан при представянето си.

Моуриньо от своя страна пък каза: „Той няма нужда от представяне. Статистиката говори достатъчно. Ибра е един от най-добрите нападатели в света и винаги дава 100% от себе си. Печелил е най-престижните първенства по света, а сега има възможност да играе и в Англия. Сигурен съм, че ще се възползва от това по най-добрия начин. Знам, че талантът му ще зарадва феновете на „Олд Трафорд“ през следващия сезон и опитът му ще бъде безценен за по-младите футболисти“.

- реклама -