дъщери

Любимите дъщери на президентите

Иванка Тръмп

Доверен съветник на баща си, със собствен офис и служители в Белия дом, Иванка безспорно е най-влиятелната жена в администрацията на Доналд Тръмп.

Вероятно Иванка има и много лични качества, за да заема високата позиция, но да не се лъжем, че до голяма степен развитието на нейната кариера се дължи на факта, че тя е любимата дъщеря на американския президент.

Звезда още от най-крехка възраст, Иванка е неотлъчно до баща си, който цял живот я е учил на семейния бизнес и как да изкарва милиони. Започва да учи в Джорджтаунския университет, където прекарва две години, но по-късно е преместена в Университета на Пенсилвания, който завършва с отличие и степен бакалавър в областта на икономиката през 2004 година. Започва кариерата си като фотомодел, а най-големия й фен е самия Доналд Тръмп. Президентът не веднъж е признавал, че е изключително горд от външния вид на дъщеря си, дори веднъж казва, че тя има „толкова страхотна фигура, че ако не й бях баща, определено щях да излизам с нея“.

Определено Иванка изглежда добре, особено за майка на три деца …

Дъщерите на Путин

Владимир Путин е изключително дискретен по отношение на личния си живот, поради което се знае много малко за двете му дъщери Екатерина и Мария.

Сестрите Путин на преден план в тийнейджърските им години

Преди години руският президент се разведе с тяхната майка Людмила. От Кремъл категорично отказват да дават информация на медиите, свързани с децата на руския държавен глава. Това, което се знае е, че по-голямата Мария е на 35 години и е омъжена за датски бизнесмен. Тя е лекар и се занимава с педиатрична ендокринология, като образованието си е получила в Русия. Представя се с името Мария Воронцова. По-малката й сестра пък се подвизава като Катерина Тихонова. 33-годишната щерка на Путин е бивша акробатка и танцьорка на рок енд рол. Омъжена е за сина на един от собствениците на „Банк Россия“ и по настоящем се смята, че ръководи проект за създаването на грандиозен научен център в Московския университет, оценен на 1.7 млрд. долара.

Сюмейе Ердоган

Сюмейе Ердоган Байрактар ​​е най-малкото от четирите деца на Реджеп Тайип Ердоган. През 2013 г. тя беше един от главните съветници на баща си, който по това време беше министър-председател на Турция. Смята се, че красивата Сюмейе е фаворитката на Ердоган, който я нарича „моята газела“. Тя има висше образование по политически науки, натрупано в университети в САЩ и Лондон.

По настоящем щерката на турския президент е партньор с един от братята си в голяма компания за търговия с храни.

Барбара Берлускони

Тя има още две сестри, но от всички пет деца на Силвио Берлускони, Барбара е онази, която се ползва с най-голямо доверие от страна на татко си. Той може никога да не е бил президент, а премиер на Италия, но все пак и тяхната семейна история има място тук.

35-годишната блондинка е любовчийка (също като богатия си баща) – медиите в Италия с интерес следяха бурната й любовна афера с Алешандре Пато, който по това време беше играч на Милан. Преди него Барбара имаше връзка с  финансовия консултант Джорджо Валагуци от когото има две деца, а след това роди две три от Лоренцо Гуериери, мениджър в известна компания за консултантски услуги. Сега се говори, че най-новото й завоевание бил Лео Ди Каприо…

Любимата щерка на Берлускони е и изпълнителен директор и съветник в борда на директорите на фамилната компания Fininvest, а преди това беше изпълнителен директор на борда на директорите на ФК Милан.

Кинга Дуда

Кинга е единствената дъщеря на полския президент Анджей Дуда, който тъкмо встъпи във втория си мандат като държавен глава. Очевидното 25-годишната блондинка има амбиции да се превърне в полската Иванка Тръмп. Тя не само прилича на нея, но и доста сериозно се е заела да изнася политически речи, особено в изминалата кампания на баща си, в която взе дейно участие.

„Независимо в какво вярваме, какъв е цвета на кожата, какви политически виждания имаме и кой кандидат подкрепяме, ние всички сме еднакви и заслужаваме да бъде уважавани. Никой, абсолютно никой не бива да бъде обект на омраза“, заяви Кинга по време на един от митингите на баща си.

Повод за думите й беше определената от европейските медии „брутална предизборна кампания“ в Полша, в чиито център се оказаха правата на гей-общността, превърнали се в горещ политически проблем. „Първата дъщеря на Полша“ работи като стажантка в Лондонското финансово сити.

- реклама -