Явор Божанков след детската стрелба с пистолет: Всички са разпитани, взети са им натривки

Явор Божанков след детската стрелба с пистолет: Всички са разпитани, взети са им натривки. Депутатът, чието дете простреля друго, разкри цялата истина за случая.

„Знам от съпругата ми, че на всички са взети натривки, всички са разпитани, има задържан“, катеогричен е Божанков.

„Както казват хората – малкият дявол.

Всеки на наше място и нашето семейство мисли точно това – какво можеше да се случи, колко е крехък човешкият живот, колко бързо и нелепо можем да загубим тези, които обичаме и всичко, за което живеем. И двете пострадали неща са от нашето семейство. Казаха се няколко неверни неща в медиите. Първо, че това е било вип парти с депутати и политици. Не е имало общински съветници,

не е имало и един депутат“.

Това каза в „Тази сутрин“ депутатът от ПП-ДБ и водач на листата на коалицията в Габрово.

„Каза се, че е имало едва ли не специално отношение и никой не бил задържан и разследван. Знам от съпругата ми, че на всички са взети натривки, всички са разпитани, има задържан. Прокуратурата обяви, че

предстои да повдигне и обвинение.

Взети са тестове за алкохол, за наркотици, не е имало някой на рождения ден, който е употребил забранени субстанции“, обясни Божанков.

В неделя детето на депутата

Явор Божанков простреля друго дете по време на тържество в Арбанаси. По информация на bTV бизнесмен е празнувал рожден ден във великотърновското село. Сред гостите са били и съпругата на Божанков и двете им деца.

Той самият не е присъствал.

Именно едно от децата на Божанков – по-големият му син, който е на 11 години, е простреляло другото дете в крака. То е откарано в болница, без опасност за живота. От МВР потвърдиха пред bTV за случая. Образувано е досъдебно производство.

- реклама -