ЦСКА

Янев обяви целите на ЦСКА

Целта пред ЦСКА е да се изгради като отбор, да има свой стил и характер. Това заяви треньорът на „червените“ Христо Янев. Специалистът призна, че разполага със страхотни играчи и 24 часа в денонощието мисли единствено как тимът му да показва футбол, с който да води хората на стадиона.

Янев, обаче, отказа да коментира теми извън подготвителния процес в ЦСКА. „Аз съм треньор на отбора и за мен това е чест и отговорност. Извън моята юрисдикция е да говоря за сливания, всичко извън тренировъчния процес за мен е на заден план. От мен се иска да направя перфектна подготовка“, заяви Янев.

ЦСКА

Младият специалист разкри, че феновете „армейците“ ще могат да се запознаят с целия отбор на 23 юни. Изобщо не ми беше лесно да съобщя на футболисти, които бяха перфектни и дадоха всичко от себе си, че вече няма да работим заедно. Това обаче е част от работата ми. Към днешна дата нямаме отбор, който да бъде конкурентен на клубовете от евротурнирите. Имаме обаче достатъчно време, в което да изградим добър тим и ако е писано, догодина да докажем в Европа, че не сме случайни“, коментира Янев.

Днес стана ясно също, че бранителят на ЦСКА Кирил Динчев прекратява кариерата си, но ще остане на работа при „червените“. Защитникът ще влезе в щаба на отбора и ще помага на новия кондиционен треньор Томас Нойберт.

- реклама -