пари финанси инвестиции фирми, приходи, COVID-19, НСИ

Финансите на зодиите през 2020 година

Новата година носи прекрасни новини за всяка една от зодиите. Представителите на кои знаци могат да бъдат спокойни за парите си и кои ще трябва да внимават… Вижте финансовия си хороскоп за 2020 година

Овен

Годината ще бъде повече от отлична за финансите на Овена. Заплатата ви ще скочи значително, което е резултат от положените от вас усилия. Приходите от собствен бизнес ще са променливи, което може да наложи да направите някои инвестиции. Звездите ви нашепват, че е добре да вложите средства във високи технологии.

Телец

Както винаги сте се погрижили отлично за парите си! Ще живеете добре, без сериозни ограничения. Промени не се очертават. И макар да ви повишат в длъжност, финансовия ефект ще усетите едва към края на годината. Инвестирайте след много внимателна проверка, за да не загубите всичко от неразумни начинания. Ще работите усилено, но плодовете на труда ви ще оберете следващата година.

Близнаци

Вашата връзка с парите е сложна и променяща се. Макар, че финикийски знаци не ви липсват по никакъв начин, защото изкарвате достатъчно, ще има моменти, в които ще се чудите как да запълните банковата си сметка. Това е, защото имате склонност да харчите неразумно. Всеки екстра лев, който ви падне трябва да инвестирате в погасяване на задължения. Избягвайте кредитите и ще живеете стабилно и спокойно.

Рак

Бъдете спокойни! Вие винаги се справяте добре с парите. Към средата на годината ще получите дивидентите от това, което сте изработили в предишни периоди. Ако избягвате рисковете тази година ще я приключите със завидна печалба и пълна каса.

Лъв

Както винаги парите за вас са не цел, а средство. Поради което, финансите ви се движат нагоре-надолу, обслужвайки желанията ви. Ако не харчите много повече отколкото изкарвате ще живеете по-спокойно. Налага се да се съобразявате с размера на доходите си, за да се чувствате стабилни.

Дева

Тази година няма да се притеснявате за пари! Ще можете да си купите повече от желаните неща и ще си угодите всячески. Тъй като по принцип сте сдържани в харченето, за вас това ще е контролиран и много разумен процес, така че не се очакват никакви затруднения. Пазете се от на вид примамливи предложения, които обаче може да се окажат измамни и да ви въвлекат в непредвидени разходи.

Везни

Очертава се една много трудова година. Всички пари, които ще изкарате, ще са благодарение на усилената работа, която ще положите. Ще почувствате удовлетворение, но на цената на доста умора. Налага се да ликвидирате дълговете си и да организирате по-добре финансите си.

Скорпион

Тази година ще харчите на воля! Защото се справяте отлично финансово. При това очаквайте неочаквани приходи, които ще напълнят банковата ни сметка. Възползвайте се от чудесния си нюх за инвестиции и вложете средства в нови начинания.

Стрелец

Обезателно осъществете идеята, която ви е хрумнала – ще е много успешна и ще ви донесе стабилни доходи. Ще разполагате със сериозни авоари и ще привличате интереса на заможни хора към вас. Времето е изключително подходящо да сложите малко пари за черни дни.

Козирог

Има голяма вероятност следващите 12 месеца да са много плодотворни по отношение на банковата ви сметка. Парите просто ще влизат в нея, което ще ви направи щастливи и удовлетворени. Ще ги печелите с лекота и също толкова лесно ще ги харчите. Късметлии сте тази година – пуснете тото или си купете лотариен билет.

Водолей

Финансите ви са стабилни! Използвайте отличния си бизнес нюх и инвестирайте смело. Парите ви се управляват от Нептун, следователно колкото по-духовни сте, толкова повече ще ви върви финансово.

Риби

Отлично се подреждат нещата ви във финансово отношение. С лекота ще печелите доста и това ще ви направи много горди. Пазете се от документални грешки и потърсете мнението на експерти преди да решите да инвестирате. Доверете се на интуицията си и няма да сгрешите. Добре е и да спестявате!

 

- реклама -