Ангел Бончев синове Дончо заведение обвинение

Вторият син на арестувания Ангел Бончев: Аз вече нямам брат!

„За мен е недопустимо да скачаш на бой на баща си, какъвто и да е конфликтът. Аз вече нямам брат“, това заяви Ангел Ангелов Аврамов. Той е син на бизнесмена Ангел Бончев, който е в ареста заради заплаха за убийство на другия си син Бончо Аврамов.

Ангел Аврамов заяви, че няма да отправя обвинения, тъй като има разследващи органи, които ще изяснят нещата. На брат си той каза да внимава с какви хора се обгражда.

„Съществува конфликт между двамата – между брат ми и баща ми. Конфликтът е свързан с бизнеса на баща ми – хидропарк в Казичене. Брат ми и още един човек претендират че всичко е тяхно, че баща ми ги е изгонил, което не е вярно. Цяло лято се работи, а баща ми не взима нищо“, каза още Ангел Аврамов. Той добави, че хидропаркът е собственост на Ангел Бончев, а ако трябва ще се водят дела, където ще се види, че има документи за всичко.

„Може би конфликтът се дължи на някакво изнервяне в стечение на обстоятелствата, на всичко, което се случи, но това изнервяне се засили е в последните месеци“, заяви Ангел Аврамов.

Източник: Нова телевизия

- реклама -