Оскар

Всеки номиниран за Оскар ще получи подаръци за 100 хиляди долара

По традиция всички номинирани в основните категории за наградите Оскар и тази година ще получат пакет от луксозни подаръци. 25 топ звезди от големия екран ще се радват на почивки, луксозни бижута, дизайнерски колекции и скъпи книги.

Пакетите тази година са на стойности 100 хиляди долара

Eжегодно хиляди производители на различни стоки в САЩ и Европа се надпреварват за да бъдат включени в подаръчните пакети за Оскарите. Това им носи реклама, популярност и престиж.

Други пък го правят в знак на признателност към доброто кино. Като например американската асоциация на производителите на ябълки. Техният комплимент към номинираните – доставка до дома на щайга ябълки всеки месец в продължение на 1 година.

apple-1589874_960_720

Храните са солидно застъпени в подаръчните пакети за най-добрите актьори и режисьори. Ваучери за най-скъпите ресторанти по света, ръчно направени шоколадови бонбони, сервизи за хранене, скъпи вина – всичко за изисканите небца на ВИП-овете.

33333

Най-скъпите подаръци са почивките

Те варират на стойност между 20 и 40 хиляди долара. Хотели на Лаго Маджорно в Италия, вили на Бахамите, казина в Лас Вегас, ранчота в пустинята -всеки номиниран ще има възможност да отдъхне в някой ултра луксозен ризорт.

22222

Разбира се за всеки уважаващ себе си дизайнер е чест и голяма реклама да облича най-известните звезди. За това редица моделиери също предоставят възможност на актьори и режисьор да сменят изцяло гардероба си с техни тоалети, при това напълно безплатно. Дамите ще получат и персонализирани луксозни чанти.

65432

В подаръчните комплекти на всеки номиниран, независимо дали ще се прибере в къщи със златна статуетка или не има и скъпи бижута. Естествено говорим само за диаманти и благородни метали с най-високи карати.

Звездите ще получат и редица по-незначителни дарове като персонализирани комплекти пастели, озонатори за въздух, тонколони, козметика, ваучери за разкрасителни процедури, спално бельо, възглавници, карти за игра, безплатни тренировки за да бъдат винаги в перфектна форма.

И понеже звездите трябва да бъдат отговорни и да дават пример на обществото, Асоциацията за борба със сърдечни проблеми ще подари на всеки номиниран за Оскар лична аптечка за оказване на първа помощ.

89-тата церемония по раздаването на най-престижните филмови награди ще се състои на 26 февруари.

източник: Insider

- реклама -