президент

Все още няма обвинение за двойното убийство в Пловдив

Задържаният за 24 часа в Трето ПУ в Пловдив, Венцислав Караджов, чиито родители бяха открити вчера мъртви, няма предявено обвинение. Това каза адвокат Зоя Тошкова.

Телата на 74-годишния баща и 69-годишната майка на оперативния работник от Икономическа полиция в Пловдив бяха открити вчера в дома им. По първоначални данни те са застреляни в неделя.

Отношенията между семейство Караджови и единствения им син не са били добри. През 1997-ма те общо купуват имот, но при сключване на сделката само бащата носи лична карта, така че имотът е записан на негово име с обещание да се коригира впоследствие, което така и не става. По данни на съседи, отношението на сина към родителите е било агресивно. Той завежда дело срещу тях за къщата, бащата печели делото наскоро.

Заради отношението на сина родителите са извадили спрямо него ограничителна заповед. До момента от полицията и прокуратурата все още няма официална информация за готвено обвинение. В 17.15 часа изтича срокът на задържането на Венцислав Караджов.

- реклама -