вода авария водопровод

Временно спират водата в кв. Хладилника в столицата

На 10 август 2021 г. (вторник) във връзка с изпълнение на строително-ремонтни работи в кв. Хладилника, се налага спиране на водоподаването от 10 часа до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. „Страцин“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Банат“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски в кв. Хладилника, ул. „Страцин“ и ул. „Банат“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

- реклама -