любов

Връзките ще висят на косъм – вижте вашия любовен хороскоп за днес

Днес за нито една зодия няма да е лесно да общува с половинката си? Какво са ни приготвили звездите в любовта на днешния 24 февруари – вижте в хороскопа:

Овен

Днес в късния следобед или вечерта Овните ги очаква нов вълнуващ обрат на сцената на любовта. Обстоятелствата сутринта и по обяд не са твърде добри за развитието на отношенията и емоционално оцветената инициатива на представителите на тази зодия е по-вероятно да им навреди, отколкото да им донесе позитиви. Звездите вещаят промяна в мястото на срещите ви или промяна в настроението на партньора.

Телец

Днес Телецът не бива да е твърде настоятелен в любовната борба и свалките, които извършва принципно по инерция и по навик. Звездите намекват, че постепенно интимните ви отношения ще се променят към по-добро, а това ще даде нов и уникален шанс в любовта ви. Ако имате нужда от конкретен знак за промяна, ще може да го уловете вечерта.

Близнаци

Сутринта е по-добре влюбените Близнаци да свършат ежедневните си ангажименти и да не бързат с нещата. Ще бъде възможно да заредите нова порция новини и романтични впечатления в мозъка си през късния следобед: по това време ще има възможност да се срещнете лично с любим човек или да се свържете с някой, с който сте се разделили.

Рак

След като сутринта Раците са се отдали на традиционните си любовни навици, следобедът те ще жънат плодовете на тяхната инициативност. Тя ще им даде скромен, но гарантиран резултат. Вечерта ходът на събитията е непредсказуем, но сутрешните ритуали ще дадат неочакван ефект. Преди да действате, струва си да актуализирате информацията и да преоцените ситуацията.

Лъв

В началото на деня Лъвовете имат време да се справят със своите тайни чувства или да оценят ефекта от своите скрити маневри. Вечерта нещата ще поемат нов обрат, за влюбените Лъвове ще стане по-трудно да крият емоциите си и да контролират импулсите. За тях е важно веднага да приемат условията на играта и да видят ръба на позволеното.

Дева

Първата половина на деня позволява на влюбената Дева да се утешава с илюзията за контрол. Вечерта ще им напомни, че са станали заложници на нов сценарий, който не съвпада съвсем с техните надежди, навици и природни нужди. Ако новата рамка е неудобна, време е да помислите за частично връщане на нещата една крачка назад.

Везни ‌‌

Днес Везните трябва да отложат любовната дейност за вечерта. През деня ще се намеси нещастно стечение на обстоятелствата и твърде мрачен поглед върху ситуацията, страховете и неуспехите от миналото могат да бъдат проектирани в бъдещето. Вечерта е полезно да преоцените ситуацията: временно сте лишени от важно предимство в любовта.

Скорпион

Сутрин Скорпионите ще се радват на вниманието на своя любим човек, но вечерта вече няма да са толкова сигурни в своето всемогъщество и ще започнат да се съмняват в любовните си таланти. Звездите ги съветват да станат стратези, да не се втурват стремглаво в битка и за начало да направят „разузнаване на района“.

Стрелец

През първата половина на деня влюбеният Стрелец може да премине през трудни моменти. Възможно е отношенията да висят на косъм, докато истинската причина за кризата няма да бъде напълно ясна. Подреждането на всички парчета от любовния пъзел и предприемането на крачка към оптималното решение на проблема ще бъде възможно само за Стрелците вечерта.

Козирог

Сутринта звездите са били на страната на влюбените Козирози и дано да са се възползвали от момента. С наближаването на вечерта партньорът може да изчезне от погледа или емоционално да се отдалечи. Така всяка романтична инициатива ще бъде изпълнена с маса критични последици и странични ефекти за Козирога.

Водолей

Днес основните тестове очакват любителите на Водолей в късния следобед. Много Водолеи ще имат неочакван разговор или неочаквана среща в края на деня. Дори внимателно планираната дата може да бъде изненада – например партньорът ви ще започне да ви оценява или да ви задава неудобни въпроси.

Риби

Днес влюбените Риби са доволни от първата половина на деня и малко вдъхновени от втората. Идеалното време за лична среща е сутринта. Вечерта ще зададе много правила и условности, които ще ви попречат да се отворите емоционално. Възможен е момент на колебание и кръстопът. Дайте на вечерните си идеи време да узреят преди утре.

- реклама -