Волен Сидеров заведение пушене

Волен Сидеров отново се прояви: Депутатът пуши и се държи арогантно в заведение

Жена, представила се само с фамилията „Иванова”, публикува подробен разказ за срещата си с компанията на Волен Сидеров в столично заведение.

От думите й става ясно, че Сидеров е пушил на място, където това не е позволено, а при молба да загасят цигарите, хората от неговата маса са реагирали агресивно.

Постът на дамата във Фейсбук разбуни духовете и отново стана причина за бурна дискусия върху поведението на народния представител.

Ето какво пише госпожа или госпожица Иванова:

Фактите към момента: 1) Волен Сидеров си позволява да пуши в заведение при забрана за тютюнев дим, наложена на територията на ЕС. 2) Волен Сидеров е обграден предимно от млади хора. 3) Човек от компанията на Волен Сидеров потърси конфликт 2 минути след като бяхме влезли в заведението.

….Човек от нашата група учтиво моли компанията на съседната маса да преустанови пушенето, на което те реагират с отговора „не разбираме какво казваш бе, говори на български, ти си в България“.

След около 10 мин в заведението нахълтва мобилен оркестър, вероятно от ромски произход. По реакцията на г-н Народен представител Сидеров съдя, че той е видимо доволен от пристигането на вероятно неговия личен оркестър, повикан по поръчка, може би, за да демонстрира на чужденците как се прави в България.
Г-н Народен представител е видимо удовлетворен от репертоара на оркестъра, което съдя по факта, че той хваща палките и започва да барабани в тон. Напрежението ескалира. Ние решаваме да си тръгнем, тъй като провокацията е очевидно насочена към нашата група.

Фактът, че нашата група се изнася лека полека не спира г-н Народен представител, които ни преследва до улицата скандирайки: „гайс, говорете на български, в България сте, в България се говори на български“.

Пълният текст можете да прочетете тук:

„Аз съм привърженик на идеята на моя колега Валери Симеонов, който иска да се разреши пушенето.”, коментира по случая пред bTV Волен Сидеров.

 

Той се възмути от въпроса дали е нормално да влезе в ролята на перкусионист: „Според Вас какви трябва да са народните представители – издялани от мрамор? (…) Според Вас народният представител трябва да бъде вкъщи и да не излиза от вкъщи?”

Той видя в случая провокация, подготвена заради участието му в консервативна конференция днес. На нея от българска страна участваха още Николай Бареков и президентският съветник Борислав Цеков.

- реклама -