Волен Сидеров, барабани, Витошка

Волен Сидеров – барабанист, раздава пари на Витошка – Видео

Волен Сидеров – лидер на ПП „Атака“ и любител барабанист, отпразнува отварянето на заведенията с джем сешън на столичния бул. „Витоша“.

Купонът се разиграва снощи, предава „Bulgaria ON AIR“, чиито екип разкрива, че случайно минава покрай ресторант, където празнува Сидеров с приятели, и е спрян от минувач.

„Все си мислех, че мрази циганите, обаче един човек ми вика: „Отиди проси“. Чукам му на прозореца. Даде ми 50 лева, на момичето 50, на децата даде по 50 лв“, разказва мъжът.

„Когато изляза непрекъснато ме срещат хора, които ми казват: Имам нужда от пари“, аз им помагам, според възможностите си. Това не означава, че купувам гласове“, заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

Екипът даже бил поканен от политика да се почерпи, но отказали скъпото уиски, тъй като са на работа. В същото време по булевард „Витоша“ преминава протест срещу презастрояването. Сидеров кани протестиращите да влязат, вместо това в заведението пристигат музиканти.

Оказва се,че Волен Сидеров и близките му са очаквали с нетърпение отварянето на ресторантите и баровете.

„Падишахът казва „От днес ще отворим ресторантите“ и ние отваряме ресторантите по този начин. Не се подчинявам на нищо, на Тодор Живков не съм се подчинявал“, заявил още пред медията Волен Сидеров.

- реклама -