Войната по пътищата: Кмет от Пловдивско загина на пътя (Всички инциденти)

Войната по пътищата: Кмет от Пловдивско загина на пътя. Кметът на Ново Железаре Петър Ненов е открит в безпомощно състояние, движел се е с тротинетка или триколка. Малко преди полунощ е получен сигнал на тел. 112 за мъж край пътя,

Извънредно: Известен кмет от Пловдивско загина на пътя СНИМКА
От полицията съобщиха за „Марица“, че починалият е бил с електрическо превозно средство, не е ясно дали става въпрос за тротинетка или триколка.

Тъжната вест бе разпространена и в социалните мрежи, на страницата на Община Хисаря.

Ето какво написаха там:

„Общинска администрация Хисаря, Общински съвет Хисаря и кметове на кметства изказват своите дълбоки съболезнования на семейството и близките на дългогодишния кмет на с. Ново Железаре.  Г-н Петър Ненов ни напусна внезапно снощи!
Поклон пред всеотдайната и с достойнство изпълнена работа за жителите на с. Ново Железаре!“

29-годишен мъж е в тежко състояние

след инцидент с тротинетка в Средец, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал на 13 юни на кръстовището на улиците „Братя Миладинови“ и „Димитър Юруков“.

Поради загуба на контрол

при преминаване през гумен ограничител на скоростта на наклон, той е катастрофирал. Мъжът не притежава свидетелство за правоуправление. Той е настанен в болница с наранявания по главата – в кома и с опасност за живота.

При друг инцидент 63-годишен шофьор

блъсна 15-годишно момче на пешеходна пътека в Димитровград, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал на 13 юни на булевард „3 март“. Момчето е прегледано и изписано за лечение в дома си.

В същия район 2-годишно дете

пострада при катастрофа в Димитровград, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал на 13 юни. 37-годишен водач е излизал от бензиностанция на улица „Панорамен път“. Той е отнел предимството на кола, шофирана от 26-годишен мъж. За да избегне удара, последният е излязъл от пътя и се е ударил в еластична ограда. Пострадало е возещото се в колата момиченце, което след преглед е освободено за домашно лечение.

Пробите на водачите са отрицателни.

Междувременно заловиха 15-годишно момче, откраднало кола, паркирана в хасковското село Мандра, съобщиха от полицията. 46-годишната собственичка е подала сигнал за кражбата на 12 юни. Автомобилът е открит изоставен в края на селото с липсващи регистрационни табели. След разследване е установено, че извършител на деянието е непълнолетният от Хасково.

- реклама -