Хороскоп

Водолеите да бъдат търпеливи, Близнаците да намерят верния път

Овен

Ако сте си намислили да живеете с Вашия любим човек дълъг и шастлив живот и да умрете след сто години в един и същ ден, именно днес е най-подходящияt ден да намекнете за това. Само гледайте да го направите внимателно…

Телец

С увереност можете да кажете, че в живота Ви се случва нещо, за което не знаете. Но това няма много да Ви притеснява, ако човекът, когото сте считали за свой съюзник не премине на противоположната страна. Имайте предвид и това, че някой може да се опитва да Ви направи прекрасна изненада. Запазете спокойствие.

Близнаци

Денят е свързан с разрушаване на илюзиите и усещане, че не всичко става така, както трябва. Ако не сте склонни към песимизъм, бързо ще разберете, накъде вървят нещата, и ще направите корекции на собствения си път. Колкото по-бързо реагирате на смяната на обстоятелствата, толкова повече можете да постигнете.

Рак

Движи Ви желанието незабавно да въведете порядък навсякъде, където успеете да се докоснете: и в шкафа, и в личния си живот, и в работата, и в отношенията с роднините, а даже и в собствената си глава. Основното почистване е най-безобидният и весел вариант. Всичко останало – изясняване на отношенията, приключване с някои неща или самоанализ във всичките му прояви, ще Ви се отдава значително по-трудно.

Лъв

Днес нещо много очевидно ще Ви подразни у Вашата половинка. Може би някакво минимално неспазване на правилата за приличие ще Ви застави сериозно да се замислите за мотивите за неговото поведение. Бъдете търпеливи и не избухвайте!

Дева

Днес човекът, когото от толкова отдавна харесвате, съвсем неочаквано ще Ви обърне внимание и ако не се притесни, ще Ви покани на среща. Много е важно и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя шанс. Не залагайте твърде много на това обаче –  възможно е обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкова изключителен, както Ви се е струвало.

Везни

Упоритият труд е верен и надежден път към успеха. Нямате причина да се оплаквате от несправедливостта на съдбата, тъй като всеки получава заслуженото. Денят е подходящ за провеждане на сериозни преговори, доколкото нищо и никой няма да Ви пречи. Отношенията с близките може да дават поводи за вълнения. Много е трудно да се запази спокойствие, а то е изключително необходимо, за да може да се оправите с всичко.

Скорпион

Постарайте се да бъдете днес по-меки и лоялни към капризите на любимия човек. В края на крайщата у всеки от нас живее дете, а у Вашата половинка сега то започва да напомня за себе си с невероятна настойчивост. Ще се наложи да бъдете търпелив родител и да усмирите разбушувалото се хлапе…

Стрелец

Днес бъдете особено предпазливи с водата и с всичко, което е свързано с нея. Преди да излезете се убедете, че крановете в кухнята и банята са добре затворени. Ако допуснете грешка, после няма да има къде да се скриете от гнева на съседите. А и Вашето жилище може да се превърне в Ноев ковчег, само че в съвременен вариант…

Козирог

През този ден със завист ще наблюдавате любимите хора на своите близки приятели. Ще Ви се прииска да ги сравнявате със своя любим човек. Само че при Вас това не е в полза на последния. Не е изключено Вашите приятели също да Ви завиждат – те познават недостатъците на своите любими по-добре от Вас.

Водолей

Прекалената упоритост и инат днес съвсем не са уместни. Това, което ще Ви бъде полезно, е отстъпчивостта. Изслушвайте своите опоненти, анализирайте техните предложения и се съгласявайте на компромиси. Така не само ще запазите мира, но и ще се приближите към осъществяването на своята заветна мечта. Ще Ви зарадват много интересни предложения.

Риби

Напрежението през денонощието постепенно ще намалее. Ще станете по-гъвкави и изобретателни. Старайте се да не се опитвате да заглушавате неприятностите с алкохол или по други подобни начини. Преди да направите нещо, убедете се, че сте избрали правилното направление. Избягвайте нечестността в работата и в общуването.

- реклама -