Водещият кандидат на ЕНП Манфред Вебер на предизборно събитие на ГЕРБ в столичната „Арена Армеец“-ВИДЕО

ПП ГЕРБ провежда основното си предизборно събитие днес в „зала „Арена Армеец“. Специален гост на събитието е кандидатът на ЕНП за председател на следващата Европейска комисия Манфред Вебер.

В предизборното събитие участват над 15 000 членове и симпатизанти на ГЕРБ от всички областни структури на партията в цялата страна, ръководството на ГЕРБ, народни представители, министри, общински съветници, кметове и председатели на общински съвети от ГЕРБ, както и кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС.

Горанов: Има алтернатива, но не е по-добра от ГЕРБ

Само за 5 години БВП е нараснал с 40 на сто. Предвидихме увеличение на минималната работна заплата на 650 лв. и стриктно работим за това. Предложихме мерки за връщане на деца в училище, само за две години върнахме 42 хил. деца. До края на 2021г. ще се работи само на последните 82 км от Велико Търново до Търговище. Това заяви финансовият министър Владислав Горанов по време на централното предизборно събитие на ПП ГЕРБ в „Арена Армеец”.

Има алтернатива, но не е по-добра от ПП ГЕРБ, подчерта Горанов. Той допълни и че използването на лъжата в политиката не е помогнало на никого. Това е престъпление срещу поколенията, отбеляза Горанов.

 15 000 членове на ГЕРБ развяват табели THE POWER OF WE – WEBER в столичната зала „Арена Армеец“.

Цветанов: Ще спечелим изборите, защото сме единни

Тази кампания е по-различна, защото сме заедно със СДС, земеделците, Съюзът на репресираните, които дават допълнителна енергия за силна и обединена Европа. Това заяви председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Цветанов заяви, че когато са обикаляли из страната хората са ги питали за местните важни проекти. „Имаме визия и знаем как да ги изпълним“, заяви той.

„Имаме избори, които трябва да бъдат спечелени и ще бъдат спечелени със силния отбор на ГЕРБ и партньорите“, каза още Цветанов.

 

- реклама -