Бухолц Розенгартен
Снимка: facebook.com/handball.luchse

Воайор снимал съблекалнята на женски тим

Голям скандал разтърси женската хандбална Бундеслига, съобщи „Билд“. Полицията обяви, че от септември разследва случай на воайор, който инсталирал камери в две женски съблекални. Става въпрос за залата на Бухолц 08-Розенгартен.

Дамите от Бухолц съобщили сами, че при душовете в съблекалнята има три съмнителни обекта. Полицаите намерили камери, които обхващали идеално всички душове в помещението. После била претърсена и съблекалнята за гости, където също били открити камери. Не е ясно обаче дали става въпрос за единичен случай, или камерите са работили и преди това.

От полицията в Хамбург обявиха, че досега са пазили мълчание, тъй като са разследвали случая. Сега те имат заподозрян – 55-годишен мъж от Хамбург. Той е има пропуск за залата. Заподозреният воайор отрича да има нещо общо, но полицията твърди, че има доказателства.

„Бях шокиран и четири месеца по-късно още е така. Сега постоянно инспектираме залата и съблекалните. Освен това наехме двама допълнителни души охрана – за да е сигурно, че някой няма да се промъкне“, коментира спортният директор на Бухолц Свен Дубау.

- реклама -