ВМРО позиция, Агенция за българите в чужбина арести шеф проверки национална стратегия за детето ВМРО, мерки, последици, криза, коронавирус

ВМРО с призив политиците да проявят уважение към избирателите

Фалшивите новини и обидите, отправяни срещу опонентите, и най – вече тези срещу срещу армията, изказани в национален ефир, са обида за българското общество!

Клеймо са и за медиите ни!

Това съобщават в своя позиция от ВМРО.

Няма нищо нормално в това да хулиш, клеветиш и окаляш политическите си противници по най – долния и неподкрепен от факти и доказателства начин, създавайки фалшиви новини в национален ефир. „Новини“, които оклеветяват твоята собствена държава и я представят по начин, който я дискредитира пред света.

Това е категоричната позиция на Патриотите от ВМРО, изразена във връзка с много силно окаляната и придобиваща шизофренични параметри, предизборна кампания за „Евроизбори 2019“.

„Това не е лицето на България пред Европа и света. Това не е България!“, категорични са войводите.

„България не е фалшива новина! България е сърцето на Европа!“

А що се отнася до изявленията на разни хора, които плюят и се гаврят с честта на Българската армия, Патриотите от ВМРО са категорични, че да квалифицираш, да клеветиш, да обиждаш настоящи, бъдещи или бивши служители на Българската армия е не само предателство – това е родоотстъпничество!

Да си позволиш наглостта да използваш държавни символи за предизборната си кампания, и то такива на Българската армия, докато я плюеш по безобразен начин, ето това вече е безобразие! Наглост!

Тази кампания за „Европейски избори 2019“, премина границите на допустимото. Нека отдадем нужното на нашите сънародници – да бъдем честни, смирени и просто да работим за благоденствието на хората, както ние Патриотите от ВМРО го правим.

Даваме пример – вчера в НС бяха приети нашите предложения за разширяване на параметрите на неизбежната отбрана – да могат хората да защитават себе си и собствеността си. Отпадна и маловажното престъпление – крадеш буркан компот – ми носиш отговорност. Това е важно за хората. Тяхната сигурност. Не скандалите и грозните сцени по телевизиите.

Призоваваме медиите да бъдат бдителни, да защитават своята собствена чест и достойнство, като не допускат лъжи, квалификации и обиди в ефир.

Нека всеки изрази позициите си без да обижда. Да водим избирателите към техния избор без арогантност и агресивност. Само аргументи са нужни – това е!

Ние, Патриотите от ВМРО – БНД, призоваваме всички политически сили, да да водят честна, неагресивна кампания, без фалшиви новини и да бранят интересите на хората. Нашите лични, би следвало, когато сме станали политици, да сме оставили на заден план.

Защото ние, Патриотите от ВМРО, браним България вече 126 години!

 

 

- реклама -