Vanity Fair

Влюбената Дженифър Лопес позира с гаджето си на корицата на Vanity Fair – ВИДЕО

Джей Ло изглежда най-сетне намери голямата любов в лицето на легендата на бейзбола Алекс Родригез. Двамата позираха за корицата на последния брой на сп. Vanity Fair.

Любовната история между двамата е на по-малко от година

В интервю за списанието, певицата и Ей Род споделят малки тайни от личния си живот – как обичат да се забавляват и взаимно да се мотивират в тренировките. Дженифър Лопес е известна с апетитните си форми, които поддържа с много спорт и изглежда зашеметително за своите 49 години.

We had so much fun… Here is a lil BTS video from the @vanityfair shoot!! Read our story here: https://www.vanityfair.com/style/2017/10/jennifer-lopez-alex-rodriguez-cover-story?mbid=J-ROD #VanityFair @arod @mariotestino

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Зад камерата по време на фотосесията застава Марио Тестино, който е сред най-известните звездни фотографи.

Джей Ло направила първата крачка

„Докато обядвах миналата зима в един ресторант в Бевърли Хилс видях Алекс да минава. Почти истерично изкрещях името му. Когато излизах от заведението той беше навън и аз просто го тупнах по рамото отзад“, разказва Лопес за срещата си в бившата спортна звезда.

Няколко дни по-късно двамата излезли на първата си среща в хотел Бел Еър. Някъде в разговора певицата подхвърлила небрежно на Род, че е необвързана.

„Толкова се притесних от това, което ми каза тя, че станах от масата и отидох в тоалетната. Имах нужда да си подредя мислите“, връща се няколко месеца назад бейзболиста.

„Тогава изведнъж набрах смелост и изпратих СМС: Изглеждаш много секси…“

И така започнала тяхната любовна история….

- реклама -