Брад Пит

Властите в САЩ разследват Брад Пит за насилие над децата му

Срещу Брат Пит е започнало разследване за насилие над децата му, съобщават американските медии. Именно това е причината Анджелина Джоли да поиска развод от актьора.
Разследването се извършва съвместно от полицията в Лос Анжелис и местната служба за Закрила на децата. Джоли и Пит имат шест деца – три биологични и три осиновени.

Ще се окаже ли истина агресията след употреба на алкохол и марихуана?

Според медиите зад Океана, било напълно реално историята, която първоначално всички си мислеха, че е измислена от Джоли за да злепостави съпруга й да се окаже истина.
Още повече, че сигнала срещу Пит идва не от Анджелина, а от анонимни източници, които са сигнализирали социалните служби за закрила на децата.
TMZ твърди, че те са станали свидетели  на случка от миналия вторник, когато семейството се прибирало към Ел Ей с частен самолет. На борда Брад Пит се почерпил доволно, след което станал агресивен и започнал да крещи на децата и да се опитва да ги удря. Това продължило и на пистата, където актьора се опитал да шофира цистерна с керосин.
На следващия ден – 15 септември Анджелина Джоли подава молба за развод.

Приятелите на Пит: Не е способен да бие децата си

“Брад е категоричен, че никога и по никакъв начин не е упражнявал насилие над децата. Безкрайно е нещастен и съкрушен от това, което сега се стоварва върху него. Приема го като опит да бъде злепоставен“, разказва близък приятел на актьора.
Той вече е дал показания пред полицията, също и Джоли. Не е ясно дали са разпитани шестте деца.
- реклама -