Владо Стоянов Лудогорец

Владо Стоянов: Целта ни е първото място в групата

Целта пред Лудогорец е първото място в групата. Това заяви вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов ден преди първия мач на отбор в групите на Шампионска лига. Утре, 13 септември, разградчани гостуват на Базел. Мачът е от 21:45 ч.

Отиваме да играем без никакво напрежение. Голямата цел вече е постигната – в групите на Шампионската лига сме. Сега ще се забавляваме срещу големите. За нас е чест, че играем срещу такива тимове”, коментира Стоянов.

Стражът разкри, че отборът се е запознал с играта на швейцарците. „Естествено, че първият мач в групата е важен от психологическа гледна точка. Много важен е да видим как ще тръгнем. Надявам се да вземем нещо, за да може да постигнем целта си“, допълни вратарят.

Базел е по-силен от преди няколко години

Според наставника на Лудогорец Георги Дерменджиев, Базел разполага с по-качествен състав от този преди няколко години. „Отиваме да изиграем един добър мач. Гледахме Базел в няколко мача и мисля, че сега те са по-добър отбор отпреди 2-3 години, но и ние имаме своите силни страни. При Лудогорец има израстване. Вярно е, че допускаме голове, но вкарваме и много. Надявам се да постигнем добър резултат, излизаме без напрежение“, каза Дерменджиев.

Капитанът Светослав Дяков призна, че разградчани ще се борят да играят и след Нова година в Европа. „Знаем, че ще бъде много трудно, но сме оптимисти. Ще мислим мач за мач основно. Нека мине мача с Базел, защото това е много силен отбор. Както може да сме на второ или трето място, така може и да сме на последно. Може да се случи всичко“, заяви Дяков.

- реклама -