Кузов
сн. Фейсбук

Владо Кузов иска да е първия гей-президент на България

Осъденият за педофилия бивш депутат Владимир Кузов иска да стане първия гей – президент на България. Това обяви самия той пред Нова днес, като съобщи, че официално се включва в надпреварата за държавен глава.
„Аз съм цивилизационен избор. За пръв път да имаме гей за президент – това ще постави България на световната карта“, заяви Кузов.
Номиниран от пълнолетни
Кандидат-президентът Кузов бил издигнат от инициативен комитет от Варна, в който влизали около 30 човека. Те решили да го номинират сами и се свързали с него през „Фейсбук”. Всички те били пълнолетни лица.
Свобода за престъпниците и бракове за хомосексуалните
Базирайки се на своята присъда, която по думите му е несправедлива и скалъпена, Кузов заяви, че ако стане президент ще пусне на свобода всички престъпници, които излежават присъди. „Ако приемем, че българският съд е корумпиран и некомпетентен, няма как да приемем, че всички осъдени в затвора са виновни“, аргументира се той.
Кузов се обявява и за въвеждането на гей-браковете у нас. По думите му много хора на високи постове у нас в политиката, бизнеса и съдебната система са скрити хомосексуалисти.
През 2009-та година Владо Кузов бе осъден за секс с малолетно момче, за което получи три годишна условна присъда с 5 години изпитателен срок. По закон той е реабилитиран през февруари 2014 г. и няма пречка да влезе в президентската битка.
- реклама -