сн. Фейсбук

Владо Карамазов след COVID: Нека да помислим повече за нашето здраве и медицинския персонал

Актьорът Владимир Карамазов е преболедувал Covid 19. Това стана ясно от негов пост във Фейсбук. Той изрази възмущението си от факта, че има хора, които все още не вярват, че вирусът съществува и е смъртоносен.

„Изобщо не исках да се занимавам и да занимавам хората с това, че съм бил болен от Covid 19. Но в последните дни попаднах на страшни измислици в пресата и как отново медиите ни плашат, преувеличават и се занимават с несъществени неща.“, написа актьорът Владимир Карамазов в профила си във Фейсбук.

В началото актьорът помислил, че е настинал. Свалили представление с негово участие, след като тестът му бил положителен.

„Този вирус съществува, има го, динамиката на вируса е много странна. Нещата се сменят много бързо.“, казва във виедо Карамазов.

„Трябва да се пазим и трябва да внимаваме. И по малко да четем пресата. В това видео казвам простата истина. И нека да помислим повече за нашето здраве, за лекарите и медицинския персонал, за които много ми е жал и на които искам някакси да помогна“., пише още актьорът.

 

- реклама -