Вижте знаменитостите, които имат деца от сурогатни майки (СНИМКИ)

Редица световни звезди имат деца, които са родени от сурогатна майка. Освен, че те трябва да намерят майка обаче знаменитостите плащат големи суми за удоволствието да имат деца по този начин.

Причината за този начин да станата родители за едни е тайна, други имат здравословни проблеми, а трети са хомосекскуалисти и това е единствения им начин за потомство.

Кристиано Роналдо

Футболната звезда Кристиано Роналдо вече има 3 деца от сурогатна майка. Не е ясно защо звездата иска да има деца от жени, които никога няма да види повече и на които плаща за милиони. в едно интервю той казва, че ще обясни на малщия Кристияно -младши, че майка не му е необходима щом той е с него, а за причината казва, че никога няма да сподели.

Това беше и приината да се появат слухове, че Роналдо е гей, но пък е заобиколен от едни от най-красивите жени в света. Сегашната му приятелка Джорджина Родригес май носи четврътото му дете, въпреки, че новината не е официално потвръдена.

Рики Мартин


„Коя ли е тази щастливка?“, се чудедха феновете на изпълнителя на Livin’ la Vida Loca, когато през 2008 година се родиха двамата му синове. И както се оказа – никоя, тъй като те са от сурогатна майка.

Елтън Джон


През 2009 година легендарният музикант направи опит да осинови ХИВ позитивен украински сирак, но не получи разрешение от съответните органи (според украинските закони осиновителите трябва да са женени, а хомосексуалните бракове, какъвто има Елтън Джон, не се приемат в страната).

За щастие обаче в дома на певеца не важат така строгите пуритански закони и той и партньорът му Дейвид Фърниш станаха родители, и то два пъти, на прекрасните Закъри и Елайджа.

Сара Джесика Паркър

„Не вярвайте на слуховете, че съм използвала сурогатна майка, защото се страхувам не да разваля фигурата си. Избрахме този вариант, защото е правилен за нас. Истината е, че ми хареса да съм бременна (Сара има по-голям син – Джейми), но не е моя вината, че не съм в състояние да мина отново през това“. Това споделя звездата от „Сексът и градът“, опитвайки се да избяга неудобните въпроси след раждането на дъщерите й Марион и Табита.

Елизабет Банкс


„Шест години се опитвах да победя безплодието. Уви, напразно“, признава звездата от „Игрите на глада“. За щастие Сара Джесика Паркър приятелски я съветва да се обърне към Центъра за сурогатно майчинство. И резултатите не закъсняват с двете очарователни момчета – Феликс и Магнус Митчъл, родени съответно през 2011 и 2012 година.

Филип Киргоров

Филип Киркоров гордо сподели снимки на сина си Мартин, който видимо е тръгнал по неговите стъпки. Малкият не само записва песни с татко си в звукозаписното студио, но вече демонстрира и талант на танцьор.

Кралят на руската естрада, който има и български корени, се сдоби преди 4 години с две деца, родени от две различни сурогатни майки.

Мартин има и малко по-голяма сестричка Алла-Виктория, която е кръстена на екссъпругата на Филип – Алла Пугачова.

Според руските медии, в дома на Киркоров живее и майката на едното от двете деца, която се казва Наташа, но не е ясно какви са отношенията ѝ с 49-годишния певец.

Ала пугачова също има две близначета от сурогатна майка.

- реклама -