Вижте предсказанията на Ванга за 2022 г.

Предсказанията на Ванга за 2022 г. са, че тя ще е преломна за човечеството. Това твърдят следовници на  пророчицата. Те и тази година се събират край храма й в Рупите в навечерието на 11 май – деня на кончината на пророчицата

Политическата обстановка през 2022 г. ще бъде обострена, твърдяла гадателката. И казвала, че някои съюзи и договорености ще рухнат, но на тяхно място ще се проявят нови. Според нея тези хора, които намерят в себе си сили да не се отчайват и да се преборят с трудностите, ще успеят да продължат напред.

Ванга с ужасяваща прогноза за 2022 г. 

Всяка година в навечерието на 11 август хиляди хора се стичат родния дом на Ванга и на гроба й. Мнозина, които са благодарни за предсказанията на ясновидката посещават храма „Св. Петка Българска“. Той е построен в землището на с. Рупите, край гр. Петрич, където Ванга прекарва последните години от живота си. И финансира построяването на храма, чиито стенописи са дело на художника акад. Светлин Русев.

Тъй като храмът не е изпълнен по канона, възприет от православната ни църква, параклисът не е осветен. Затова е наричан само „храм“, без да се уточнява на каква религия.

Преди няколко седмици английският в. „Мирър“ написа, че „каквото е казала петричската врачка, се сбъдва на 85%“.

Източник: Стандарт

- реклама -