Барби

Вижте най-голямата фенка на Барби в света (СНИМКИ, ВИДЕО)

34-годишната Азуса Сакамото от Лос Анджелис похарчи 70 000 долара, за да си купи колкото се може повече неща, свързани с любимата й кукла Барби.

Всичко започнало, когато Азуса била на 15 години и буквално се влюбила в кутия за обяд с лика на Барби. С годините любовта й към розовото и красивата кукла придобила още по-големи мащаби.

Барби

Днес младата жена притежава 145 кукли Барби, 40 чифта обувки и 60 чанти като на любимата й кукла. Тя е похарчила и над 27 000 долара, за да обзаведе жилището си така, че то да заприлича на къщата на Барби.

https://www.youtube.com/watch?v=R4KFmXN4Ns8

Азуса, която е американка по паспорт, но е родена в Япония, се радва, когато чува хората да я наричат Барби и дори е боядисала косата си в розово в чест на нейния кумир.

„Барби не е просто кукла, тя е начин на мислене и стил на живот“

„Аз съм най-голямата фенка на Барби – всички мислят, че съм луда, но не ми пука!“, казва дамата, която работи като маникюрист и дори е създала маникюр в чест на любимата си кукла.

Барби

„Всичко, което имам, трябва да е свързано с Барби. Обожавам това! В мига, в който взема следващия си чек, веднага влизам в интернет и купувам още нещо… Цялата ми къща е покрита с Барби, включително спалнята, леглото, стените… Ако нещо не е на Барби, аз го превръщам в такова, като слагам стикери и аксесоари на Барби“

Барби

Най-ценното нещо в дома на Азуса са нейните 145 кукли. За да ги запази в перфектна форма, тя ги държи в специални стъклени кутии в хола. Най-скъпата кукла в колекцията струва 1 100 долара.

Барби и Кен

За късмет на Азуса, нейният „Кен“ – 31-годишен лекар от Лос Анджелис, я подкрепя изцяло в любовта й към Барби. „Гаджето ми приема спокойно моята мания и наистина е на моя страна“, казва Азуса.

Барби

„Барби е била с мен цял живот – толкова отдавна, че не мога да си спомня… Така че, ако трябва да избирам между един мъж и Барби, със сигурност бих избрала Барби“, споделя американката и допълва:

Барби показва на жените, че могат да бъдат каквито искат, че могат да постигнат всичко, което искат и че могат да се забавляват. Барби не е просто кукла, тя е начин на мислене и стил на живот“, убедена е 34-годишната дама.

Барби

 

- реклама -