Мис Америка 2017 Сави Шийлдс

Вижте коя е новата Мис Америка

Студентска от Арканзас стана новата носителка на титлата „Мис Америка“ 2017. Сави Шийлдс, на 21 години, беше облечена в елегантна черна вечерна рокля по време на церемонията по обявяването на победителката.

Почетната корона беше връчена от миналогодишната носителка на титлата Бети Кантрел от Джорджия под звуците на запазената марка на конкурса – песента „There she is, Miss Americа“.

Шийлдс е студентка от Университета в Арканзас, където учи изкуства и бизнес науки. Тя спечели журито със своето изпълнение на джаз танци по време на кръга за таланти на участничките. Тя трябваше да отговори и на редица въпроси върху теми от проблемите на расизма до президентската надпревара в САЩ.

Тази година съдийското трио се състоеше от златната медалистка по гимнастика от Игрите в Рио Габи Дъглас, певицата Сиара и милиардера Марк Кубан.

Подгласничките

Като подгласнички на Мис Америка журито определи носителките на титлите „Мис Южна Каролина“ Рейчъл Уаят и „Мис Ню Йорк“ Камил Симс.

Като награда Шийлдс ще получи стипендия в размер на 50 000 долара, както и договор за участие в развлекателни продукции.

- реклама -