Вижте кой ще шие булчинската рокля на Меган Маркъл

Израелската дизайнерка Инбал Дрор потвърди, че е получила поръчка от двореца „Кенсингтън“ за булчинската рокля на Меган Маркъл, годеницата на британския принц Хари.

Меган Маркъл вече е получила скица за одобрение. Дрор е създавала тоалети за звезди от ранга на Бионсе и Наоми Уотс. Нейните модели са с много орнаменти, обикновено имат прозрачен елемент и голямо деколте.

Марката е позната в САЩ, но във Великобритания нейни тоалети се предлагат само в един бутик. Виктория Бекъм също искаше да изработи булчинската рокля на Меган Маркъл.

Хари и Меган обявиха годежа си през ноември.

Двамата разказаха публично, че предложението за брак дошло, докато двамата приготвяли пиле в двореца „Кенсингтън“. Връзката пък започнала само преди година и половина – през юли 2016 година. Запознала ги тяхна обща приятелка.

Седмици след първата си среща, двамата прекарали няколко страхотни дни само двамата в Ботсвана, а след това полагали всички усилия да не прекарват повече от 2 седмици без да се виждат. През есента на тази година Хари запознал Меган с баба си Елизабет, а в началото на ноември дошло и предложението за брак. Сватбеното тържество ще е на 19 май 2018 година в прекрасната катедрала „Свети Джордж“ в двореца „Уиндзор“.

Това ще е втори брак за Меган Маркъл. Актрисата беше омъжена за продуцента Тревър Енгелсънот 2011 до 2014 година. Именно поради тази причина бабата на Хари – кралица Елизабет II може да не присъства на сватбеното тържество на 19 май.

- реклама -