Вижте кои са най-разхвърляните и хаотични зодии

Казват, че редът бил половината живот. Но далеч не всички мислят така, защото броят на разхвърляните е доста голям.  Те трупат вещи, разхвърлят и понякога са щастливи в хаоса си. Чували сте израза: „Подредени в хаоса!“.

Ето и най-хаотичните зодии.

 Овен

Какво го е грижа Овена за купа дрехи до пералнята или за мръсните съдове в мивката? Той е зареден с твърде много енергия, за да пилее скъпоценното си време за подреждане. Овните живеят Тук и Сега. Тръгват спонтанно на околосветско пътешествие или посещават новооткрития италиански ресторант зад ъгъла. Този знак няма време за такива банални дейности, като  гладене на пране, разчистване на шкафове или миене на бани и тоалетни. Евентуално утре!

Стрелци

 Целеустременият и отворен към света Стрелец също не си губи времето за разтребване. Макар да държи на реда, смята други неща за по-важни. Вместо да обикаля стаите с прахосмукачката и да мие съдовете, той предпочита да се разхожда в парка или да търси приключения в гората. Обикновено си има всичко, което му е нужно. Какво значение имат измачканите дрехи или вкиснатото мляко в хладилника? Стрелците се чувстват навсякъде у дома си и са доста небрежни в битово отношение.

Близнаци

Общителните Близнаци също като Стрелците постоянно са на път. Къде ти време за чистене и подреждане! Близнаците обичат уютната обстановка, но по възможност без да си мръднат пръста за нея. Предпочитат да натоварят с тази задача чистачката или домашната помощница, като заплащат щедро труда й, без да мърморят. Не се наемат дори да избършат прах, понеже са прекалено нервни и неспокойни. Не дай си Боже през времето, което биха изразходвали за чистене, да се случат други, по-важни и интересни неща, и те да ги пропуснат!

- реклама -