Вижте кои храни попадат в топ 5 на най- мазните

Тенденцията да се консумират високо- мазнинни храни, в комбинация с ниско количество на въглехидрати се засилав през последните години.

Чрез този хранителен режим се поддържа постоянно ниво на хормона инсулин.  А той гарантира нормални функциониране на организма.

Този режим е антипод на установените хранителни режими, които изключват мазнината. Сайтът foodpanda, подбра топ 5 на храните с високо съдъпжание на мазнини.

За тях не сте и подозирали, че ако ги консумирате може да отслабнете.

Сърца в масло

Има много хора, които обичат сърца, но не ги консумират, защото ги смятат за вредни. Всъщност, ако се приемат без въглехидрати, те помагат за редуциране на теглото.

Телешки език

teleshki-ezik-v-maslo1-700x400

Езикът в масло се счита за деликатес, който може да намерите в почти всяко заведение. Той се приготвя и изключително лесно, за тези, които обичат да готвят.

Свински пръжки

Въпреки, че свинските пръжки се считат за много калорични, не особено полезни, те са висок носител на животински мазнини и консумирането им в този хранителен режим ще осигури метаболитните процеси.

Животинска сметана

ice-cream-700523_1280

Ако и вие сте от хората, които обичат да ядат сметаната с лъжицата, то този режим е за вас. Имайте предвид обаче, че трябва да изключите всичко друго, което не съдържа животинска мазнини.

Сирена с високо съдържание на мазнина

Сирената са храна, която може да хапвате по всяко време. Те са богат източник на мазнини особено овче, козе и биволско.

danish-blue-cheese-3553_640

За любителите на синьото сирене могат да го консумират в неограничено количество.

Ако решите да преминете към този режим, трябва да ограничите всичко, което не съдържа животински мазнини, освен зеленчуци.

- реклама -