Вижте кои 3 зодии наистина вярват в конспирации

Пандемията от коронавируса предизвика вълна от конспиративни теории, която залива интернет пространството. Дали 5G мрежата ще ни убие? Съществува ли наистина COVID-19 и доколко смъртоносен е той? Кой го модифицира и пусна сред хората? Ще ни чипира ли Бил Гейтс със задължителната ваксина против вируса?

Ако си задавате тези въпроси, значи сте от тези 3 зодии.

1. Стрелец

За Стрелците истината винаги е някъде там и причината не е само, че са върли фенове на „Досиетата X”. Те са от хората, които не вярват сляпо на тиражираните в медийното пространство конспирации, а създават свои собствени интерпретации, защото обичат сами да разследват мистериите на света, които и до днес остават без конкретен отговор. Освен това отделят много време и енергия, докато стигнат до някое конкретно становище и минават месеци, дори години, преди да се престрашат да го споделят с останалите.

2. Дева

Зодия Дева борави умело с фактите, но също толкова добре владее и законите на теория на конспирацията. Когато една Дева стигне до своя собствена такава теория, тя е толкова убедена в нейната автентичност, че не приема друга алтернатива. Тя никога не признава грешките си и убежденията ѝ се превръщат в догма, която няма нужда от обяснения и доказателства. Щом тя е казала, че е така, значи е така. Точка.

3. Водолей

Свободолюбив и ексцентричен, Водолеят също не е сред хората, които се придържат към конвенционалните въпроси и отговори за живота. Той винаги има своя лична интерпретация за случващото се, която разбира се напълно се разграничава от масово разпространените теории. Освен това е супер добър в убеждаването на околните, че точно неговата истина е правилната.

- реклама -