Андреа

Вижте какво мисли Андреа за скандалната целувка на Кобрата

Половинката на Кубрат Пулев Андреа защити своя любим в разгара на скандала с целувката, която той лепна по устните на американската репортерка Дженифър Равало.

Постъпката му предизвика вълна от коментари в социалните мрежи по целия свят, а медията, в която работи „Кралицата на сушито“ намекна, че целувката била сексуален тормоз и ще започне разследване, за да защити своята служителка.

Андреа: Последните дни си мисля за миналия век, който роди сексуалната революция, направи Мерилин Монро и Мадона икони на сексапила, и в който целувката беше акт на любов, приятелство и страст, а не „насилствен опит за сексуален тормоз“.

С тези думи фолк певицата защити Кобрата в профила си във Фейсбук. Тя обясни, че за нея темата е по-скоро смешна, отколкото сериозна.

„В изявление на “Vegas Sport Daily”, разбирам, че Jenny Sushe е станала жертва, и е наранена и шокирана! Как е възможно човек, който сам си качва подобно видео, да твърди колко е наранен от него“, пита риторично русата половинка на Кубрат Пулев.

Иначе колкото до сушито… Всички го обичаме, но когато рибата е прясна, а оризът не е силно преварен, завършва тя.

В неделя рано сутринта Кубрат Пулев победи Богдан Дину в Калифорния, а минути след като слезе от ринга той даде интервю пред репортерката, популярна като Кралицата на сушито. На финалът той я целуна екзалтирано.

По-късно Кобрата обясни, че двамата са приятели и се познават отдавна, а тя дори се е присъединила към него и компанията му на празненството след победата.

- реклама -