кариерно развитие

Вижте какво кариерно развитие чака всяка зодия през 2020

2020 е перфектната година за кариерно израстване за повечето зодии. Причината за това е, че Юпитер ще влезе в знака на Козирога, което не се е случвало през последните 10 години. Това е планетата на късмета, мъдростта, изобилието и богатството. Минавайки пред всеки един от знаците в зодиака, Юпитер ги дарява с всички тези благини.

В зодиака Козирога е покровител на репутацията и кариерата. Затова независимо дали търсите нова работа или искате да постигнете по-високи цели в настоящата си такава, годината е изключително благодатна.

Кога е подходящото време да поискате повишение от шефа си и кога да стартирате проектите, по които ще работите – ето какво съветват звездите за всяка зодия:

Oвен

Овенът може да очаква, че цялата му упорита работа ще бъде високо оценена през новата година. За начало те ще получат признание, когато щастливата планета Юпитер се премести в къщата им на кариера. Тази комбинация ще доведе до цялостен кариерен ръст, така че представителите на тази зодия изобщо да не се изненадват, че всичко, с което се захванат ще бъде успешно.

През 2020 г. Овните също може да очакват нови възможности за кариера, включително такива, които включват по-чести пътувания. Ако сте си мечтали един ден просто да се качите на самолет, който да ви отведе да работите в чужбина, тази година имате всички шансове да ви се случи.

Телец

Годината ще бъде крайно успешна за кариерата на Телците. Това включва повишения в работата, но не само на по-висок пост. Но и на финансово равнище. Представителите на този знак е много вероятно да получат и ново предложение за развитие на кариерата, особено за онези, които са готови да поемат големи отговорности. За целта Телците трябва да се стремят винаги да са във фокуса на онези, от които зависи растежа им. И да поддържат висок и безупречен имидж на професионалисти. Всички тези усилия ще им се отплатят.

Близнаци

През тази година Близнаците повече от всякога ще се фокусират върху кариерата си и тя ще им е от първостепенно значение. Животът на тази зодия е богат и наситен с много ангажименти, повечето от които обаче не са свързани с работата им. Но, през 2020 вниманието им ще се насочи в обратната посока. Тяхната планета на кариерата е Нептун, който ще ги направи истински амбициозни. Времето е подходящо Близнаците да потърсят нови контакти с хора, които могат да са им от полза в стартирането на проекти, за които звездите вещаят големи успехи.

Рак

Раците, които имат друг вид професионално занимание извън официалната им работа ще постигнат в него голям успех. Затова ако до сега не са се фокусирали много върху него е време да му обърнат повече внимание, за да се възползват от шансовете, които им дава хороскопа. Потърсете нови връзки и поемете рискове, така че страничния ви бизнес да се разрасне. Да, наистина до сега той не ви е бил приоритет, заради липсата на достатъчно време. Но, дайте му шанс и тази година ще ви провърви.

Лъв

Тази година Лъвовете наистина могат да станат лидерите, които им е писано да бъдат. Представителите на тази зодия ще се научат да имат повече вяра в самите тях и това ще им донесе големи успехи. Важното е само да поддържат висока самооценка. Лъвът обича да е светлината на прожекторите, затова нека не отстъпва и крачка от това си качество, за да бъде забелязан от още повече хора. Това ще им разкрие шансове да започнат да работят за себе си, отколкото да стоят на някоя зле платена служба.

Дева

През 2020 Девите с изненада ще открият, че ще имат нужда от повече лично време за самите себе си. Това е много нетипично за зодия, която по принцип е супер организирана, заета и действа по график. Те обичат да се раздават за другите, а често това завършва с работа до късно и поемане на чужди смени, просто защото те не обичат да отказват. Но, тази година е много вероятно просто да им дойде до гуша. Вместо това Девите ще постигнат много в личен план. Една хубава ваканция ще ви предпази от бърнаут. Също така разпределете част от задълженията си на вашите подчинени или колеги. Повече свободно време би означавало да се посветите на някой нов ваш проект.

Везни

Везните също тази година ще обърнат повече внимание на семейството и дома си, отколкото на кариерата си. Те ще осъзнаят, че крайно време е да престанат да угаждате на шефа си и всички ангажименти, с които ги засипва. Опитайте се да си направите балансиран график, така че да имате достатъчно време за личния си живот, но и да не загърбвате напълно работата. Планетата за кариера на Везните ще има няколко лунни затъмнения тази година, което ще има негативен ефект. Затова се опитвайте да се уповавате на близките ви да ви вдъхват повече кураж и да възвърнете амбициите си.

Скорпион

Представителите на тази зодия не се очаква да имат големи промени в кариерното развитие през 2020. Подобно на Везните, Скорпионите също ще предпочетат да приоритизират личния си живот пред работата. Някои хора от зодиака може да се почувстват преуморени и да си дадат сметка, че пренебрегвайки семейството и приятелите си, са изпуснали много ценни мигове, прекарани в работа. Няма страшно, има време за всичко. Отдъхнете си, за да имате сили за нови проекти, когато им дойде времето.

Стрелец

И Стрелците имат нужда от почивка, за да се подготвят за по-нататъшно кариерно развитие. 2019 беше натоварена за тях в работата, затова през новата година те ще имат нужда да свалят напрежението и да се отдадат на други занимания, които обичат. Фокусирането в неща, които обичат да правят ще ги отпусне и ще им върне вярата, че си заслужава да гонят по-висок пост. Това обаче определено ще бъде отложено за бъдещето, вероятно за 2021-ва година.

Козирог

Представителите на тази зодия са известни работливци, които отмятат ангажиментите си по списък. Работят дълги часове за да постигнат целите си и това няма да се промени и през новата си година. Наравно с кариерата си обаче, те ще започнат да обръщат внимание и на други неща извън работата си. Може би Козирозите ще успеят да се научат как да почиват по-ефективно. Но, само с идеята да съберат повече сили за следващата задача, която ги чака. Също така през 2020 те ще започнат да кроят нови планове за бъдещето, които ще бъдат реализирани в следващите няколко години. С две думи, чака ги здрава работа и мащабно планиране.

Водолей

Водните знаци ще се радват на добра кариера и увеличаване на престижа им през 2020. Водолеите може да очакват повишение или най-малкото голямо признание в работата им. Тяхната планета е Плутон, която ги кара да се фокусират върху идеалистични и смислени цели. Така, че дори да получат някое съблазнително предложение за работа, Водолеите винаги биха останали на позиция, която им дава възможност да са в полза на обществото и възможно най-много хора.

Риби

Онези представители на знака, които се интересуват от изкуство или се занимават с такова ще предпочетат да се откажат от рутината си и да направят нещо ново и нетипично за тях. Може би да напишат книга в различен стил или да нарисуват картина, която ще изненада всички. Рибите, които се занимават с бизнес пък ще започнат някаква нова дейност. Каквото и да направят обаче, то ще стане емблематично за работата или творчеството им. Звездите ви съветват да продължавате уверено да се занимавате с онова, за което сте призвани.

- реклама -