Вижте какви дефекти имат звездите

Звездите съвсем не са съвършени. Много от тях си имат дефекти още при раждането, но ние не знаем.

Мила Кунис и Кейт Босуорт

Двете актриси страдат от хетерохромия – очите им са в 2 различни цвята. Кейт Босуорт има частично увреждане, тъй като само дясната част от ириса на едното ѝ око е кафява, докато другата си е синя. Мила Кунис е имала доста сериозни неприятности, свързани с този дефект, което е наложило операция през 2010 година.

Аштън Кътчър

Чаровният актьор, съпруг на гореспоменатата Мила Кунис, е роден с „ципести“ крака. Всъщност, дефектът засяга само няколко пръста от стъпалата на Аштън Кътчър, които са свързани с ципа. Това обаче съвсем не притеснява Аштън, защото във всяко телевизионно интервю, той се хвали с нестандартния си дефект.

 

Анди Гарсия

Малцина знаят, че звездата от „Бандата на Оушън“ е роден с прикрепен близнак за рамото. Макар да няма спомен от операцията, тъй като е бил бебе, Гарсия има огромен белег на мястото на отстраняване.

 

Каролина Куркова

Бившият модел на Victoria’s Secret никога не е крила, че няма пъп. Следствие на тежка операция в ранно детство, чешката красавица се е сдобила с този дефект. Въпреки това, съдбата ѝ се усмихва и тя става модел не на какво да е, а на бельо! Разбира се, всички разголени снимки на Куркова са обработени, а на модния подиум гримьорите се грижат за „маскирането“ на дефекта.

Меган Фокс

Красивата актриса страда от рядко генетично заболяване, което се характеризира с по-особена форма на палците на ръцете. За щастие, брахидактилията при Меган Фокс е само козметичен дефект, който е напълно безвреден.

Лили Алън

Тя има трето зърно.

„То се втвърдява при допир“, споделя Лили, която никога не пропуска възможността да поговори за“ третото си зърно. И не се ограничава само с приказки, а с удоволствие демонстрира това „чудо“ на всеки, който има желанието да го види.

Лили има късмет, че живее в ХХI век, през Средновековието жените с три зърна са се смятали за вещици и са били изгаряни на клада. Днес такава генетична аномалия има всяка една от 50 жени. Третото зърно изглежда като голяма бенка.

 

- реклама -