Вижте голямата любов на актрисата, изиграла Хюрем Султан

Хюрем Султан е изиграна във „Великолепният век“ от актрисата Мерием Узерли. Тя е родена на 12 август 1983 г. в Германия. Баща ѝ е турчин, а майка ѝ – германка.

Талантът на блондинката не остава скрит и успява да се наложи като успешен модел и актриса, а голямата слава идва с участието и във „Великолепният век“.

Днес най-главната роля в живота ѝ е тази на майка на малката Лара.

View this post on Instagram

❤️🌹❤️

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Това е и голямата й любов- малката чаровница-Лара.

Звездата спечели още повече сърца с личната си история, достойна за сериал – раздели се с приятеля си, защото научила за негова изневява. Малко по-късно разбрала, че е бременна и взима решението да бъде самотна майка.

View this post on Instagram

@muportrait ❤️

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

На 10 февруари 2014 г. тя ражда момиченце.

Друга любопитна история от личния ѝ живот е от края на същата година, когато Узерли получава покана от богато семейство за събитие в Близкия изток. Те ѝ предложили 500 000 евро, за да присъства на специална вечеря.

 

Тя им отговаря: „Аз обикновено не приемам такива покани, но ако дарят парите на три турски сдружения за деца в нужда, ще дойда“. Домакините на събитието отговорили, че в такъв случай ще дадат повече пари. Тя присъства на вечерята през декември.

LOS ANGELES, CA – OCTOBER 18: Meryem Uzerli at H&M x ERDEM Runway Show & Party at The Ebell Club of Los Angeles on October 18, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
- реклама -