Виж как изглеждат истинските принцеси на 21 век

Те не са приказни героини, а модерни момичета. Те обаче се отличават от останалите – произходът им е друг и броят на поканите за баловете е много по-голям от този на останалите. Да, това са принцесите. Но кои са те, как изглеждат и с какво се занимават.

Честно казано, от онези по-стари времена, при тях малко неща са променени – и днес те са красиви, желани и около тях витае много политика.Принцеса Александра, ЛюксембургАлександра

24-годишната красавица е единствената дъщеря на херцог на Люксембург Анри и великата княгиня Мария Тереза на Люксембург. Тя обича спорта, владее 5 езика, и дори взе участие в Уимбълдън. Тя е студент в Университета по литература, история и философия. Пълното й име е най-дългото от на всички европейски принцеси – Александра Жозефин Тереза Шарлот Мария Вилджемина. Но въпреки наистина кралското име, тя е само на петия наследник в линията за трона.

Амелия Уиндзор

Амелия

Принцеса Амелия е само на 20. С право се смята за най-красивата жена в Англия. Тя е внучка на кралица Елизабет II и най-малката дъщеря на Джордж Уиндзорски. В бъдеще, младата дама ще стане журналист. Все пак, това не й попречи да се явява и на социални събития. Истинското й страст е модата. Тя дори се е обучавала в дома на Шанел.

Принцеса Мария-Луиза, Белгия

Мария-Луиза

Дъщерята на принцеса Астрид на Белгийска и ерцхерцог Лоренц на Австрия-Есте е на 21 години. Красавицата днес се обучава в Обединеното кралство. Престолът е силно отдалечен от нея – та е едва деветият претендент, но пък отличният й външен вид и състояние на родителите, я правят една от най-желаните булки в света.

Принцеса Иман, Йордания

Иман

Принцеса Иман бин Ал Абдула е най-голямата дъщеря на краля на Йордания Абдула II и кралица Рания. Тя е на 20 години и е образована в Джорджтаунския университет във Вашингтон, САЩ. Строгото възпитание не позволява на момичето да се появява често на светски събития, но на моменти тя придружава майка си на благотворителни мероприятия.

Шарлот, принцеса на Монако

Шарлот

29-годишната Шарлот Казираги е внучка на известната холивудска звезда Грейс Кели. Принцесата е завършила Факултета по журналистика на Сорбоната, и дори работи в известното лондонско списание Above. Тя има син, но сега сърцето й е свободно. Тя е на четвърто място в линията за трона на Монако.

Принцеса Мако, Япония

Мако

Принцеса Мако Акишино – тя е най-голямата внучката на император Акихито на Япония. 24-годишната красавица е завършил успешно Международния християнски университет в Токио, а сега учи в Австрия. Като ученичка, тя се превърна в звезда на интернет и един от символите на аниме култура благодарение на снимките си в училищна униформа.

Княгиня Мария-Олимпия, Гърция и Дания

Мария-Олимпия

Официално в Гръция монархията е премахната, но титлите на внуците на последния цар не са отнети. Семейството на детронирания цар живее в Англия. Там и принцеса Мария-Олимпия води активен социален живот. 20-годишната красавица учи графичен дизайн и история на изкуството в Ню Йорк и е на стаж в Dior. Потомката на аристократи често актуализира своята снимка в Instagram, а профилът й се следи от над 80 хиляди души.

Принцеса Габриела, Австрия

Габриела

Габриела Мария Пилар Йоланда Жозефина Шарлота е най-малкото дете в голямо семейство от ерцхерцогиня Мария-Астрид и ерцхерцог Карл Кристиан. Принцесата е на 22 години и е правнучка на последния император на страната Карл. В момента, няма монархия в Австрия, но императорското семейство винаги е в заглавията.

Принцесса Полин, Монако

16568215-06-good-1471534590-1000-a797bdd365-1-1471602691

Полин Грейс Магай Дюкре – дъщеря на принцеса Стефани от Монако и бившия й бодигард Даниел Дюкре. Тя е на 22 години и професионално се занимават с художествена гимнастика и гмуркане. Тя се интересува от цирка и участва в ежегодния Международен фестивал на цирково изкуство. Тя е дванадесетата подред на опашката за престола, но изглежда, че това момиче е абсолютно не го е грижа за това.

Инфантата Леонор, принцеса на Астурия, Испания

16568165-08-1471534993-1000-db09c137d9-1-1471602691

Родителите на малка принцеса са монарсите на Испания. Инфантата Леонор, принцеса на Астурия е най-млада дъщеря на краля на Испания Фелипе VI и кралица Летиция. Леонор е на 12-годишна възраст, тя, като всяко момиче с нейния произход, се обучава като възможен наследник на трона. Ето защо често участва с родителите си в официални събития. Вече е ясно, че в бъдеще, това малко момиченце ще се разбие много мъжки сърца.

- реклама -