VIVACOM вече предлага и продукти на Apple

VIVACOM става официален партньор на Apple за България и от 17 юли вече предлага устройства на на компанията в магазините си и онлайн на промоционални цени с избрани тарифни планове.

Включени са най-новите модели – iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max и iPhone SE, а също и актуалните iPhone Xr, iPhone 8 Plus и iPhone 7. Всички, закупили iPhone с план от VIVACOM, получават допълнителни 300 000 МВ интернет за сърфиране в най-бързата мобилна мрежа в България. Бонус мегабайтите на максимална скорост са валидни за първите три месеца от договора и закупуване на устройството в брой или на изплащане.

“Партньорството с Apple e логична стъпка в разширението на портфолиото от продукти и услуги на VIVACOM. Ние се стремим не само да предлагаме най-иновативните продукти и услуги, но и да ги подкрепим с ексклузивни ценови оферти и пакети, така че клиентите ни да получават максимум стойност за средствата, които влагат. Затова съм изключително щастлив, че, подкрепени със специалните ни промоции, висококачествените продукти на Apple ще станат още по-атрактивни за потребителите”, заяви тлавният търговски директор на VIVACOM Димитрис Лиупис.

- реклама -