Vivacom пуска в продажба новите смарт часовници Huawei GT3 Pro

От днес във Vivacom стартират официалните продажби на най-новия умен часовник от серията Huawei GT – Huawei GT3 Pro. Той идва в две версии, вдъхновени от скандинавската митология – мъжката Huawei GT3 Pro Titanium Edition с диаметър 46 мм, както и дамската Huawei GT3 Pro Ceramic Edition, чийто диаметър е 43 мм. 43-милиметровите часовници за дамите се предлагат в два варианта – със светло златиста рамка върху бяла керамична каишка на цена от 31,98 лв./мес. с план Unlimited 150 и сребърна рамка с бяла кожена каишка на цена от 25,98 лв./мес. с план Unlimited 150. 46-милиметровият модел с титаниева верижка може да бъде закупен на цена от 26,98 лв./мес. с план Unlimited 150, а с черна флуороеластомерна каишка – за 19,98 лв./мес. с план Unlimited 150. Цените са валидни на изплащане за 24 месеца в комбинация с 2-годишен договор за абонаментен план.

 

Huawei GT3 Pro е смарт часовник, който има по-добри параметри от вече познатия на потребителите модел GT3 и може да се похвали с това, че е един от най-добрите смарт часовници на пазара към момента. Серията GT (Grand Tourer) е вдъхновена от високоскоростните суперколи със същото име, а новите GT3 Pro модели добавят дизайн от ново измерение с висококачествени материали като сапфирен кристал, титаний и нанотех керамика.

 

Стилният външен вид се допълва и от новите функционалности. Това е например новият спортен режим за активности на открито с добавени курсове по голф, както и гмуркане. Допълнителните екстрите на този модел включват още възможност за Bluetooth обаждания, подобрен гласов асистент, гласови бележки, възможност за отговор на кратки съобщения чрез текст или емоджи, разпознаване на измиване на ръце и др. Часовникът е съвместим с мобилните операционни системи Android и iOS.

 

Huawei GT3 Pro има защита срещу солена вода, което го прави напълно водоустойчив при гмуркане. Потребителите могат да избират между различните спортни режими, а също така има и обновена TruSeen 5.0+ технология за по-прецизен мониторинг на сърдечния ритъм. Това дава възможност за проследяване на сърдечния ритъм и нивото на стрес 24 часа в денонощието и седем дни в седмицата, както и съня чрез Huawei TruSleep. Часовникът има и редица функции за здравето на дамите, включително предупреждение кога предстои да започне месечният цикъл. За да се осигури целодневна грижа за здравето, моделът има и добавена ЕКГ функционалност, която ще бъде налична след получаване на сертификация по регламент (EU) 2017/745 по-късно през годината.

 

Едно от предимствата на модела, което няма как да остане незабелязано, е дългият живот на батерията му, който достига 14 дни за 46-милиметровия модел Huawei GT 3 Pro Titanium Edition и до 7 дена за 43-милиметровата версия Huawei GT 3 Pro Ceramic Edition. Зарежда се безжично, като поддържа бързо зареждане.

- реклама -